Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Krievijas basketbolists Kiriļenko salauž degunu, izsit plecu un izmežģī roku

Maskavas CSKA basketbolists Andrejs Kiriļenko sestdien Krievijas čempionāta spēlē salauza degunu, izsita plecu un izmežģīja roku, taču Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pieredzi guvušais meistars laukumā cer atgriezties jau novembra beigās.

Kiriļenko ar sievas starpniecību pastāstīja, ka itin nopietnās traumas guva sadursmē ar "Krasnije Kriļja" centra spēlētāju Fjodoru Ļihoļitovu, rakstīja Krievijas avīze "Sport Ekspress".

Pēc sadursmes Kiriļenko uz brīdi zaudējis atmiņu, bet par notikušo uzzināja tikai, noskatoties videoierakstu. Cenšoties iegūt bumbu, Kiriļenko ar seju uztriecies viņu neredzējušam pretiniekam. Pēc sadursmes Kiriļenko aizķēries ar kāju aiz pretinieka un ar seju nokritis uz grīdas. Papildu izsistam plecam uz izmežģītai rokai Kiriļenko arī uzlika šuves vaigam un uzacij. Par traumu viņš gan īpaši nepārdzīvo.

"Traumas - tā ir daļa sporta dzīves. Man jau līdz šim ne vienreiz vienu degunu salauza, un salauzīs vēl. Un citi arī no manis ir dabūjuši," teica Kiriļenko. "Serbam Marko Jaričam savulaik salauzu degunu spēles pirmajā minūtē," viņš piebilda.

Kiriļenko uzskata, ka noteikti izlaidīs nākamās divas CSKA spēles, bet 30.novembrī Eirolīgā, iespējams, varētu spēlēt pret Bambergas klubu. Kiriļenko nesteigsies atgriezties laukumā, taču viņš piebilda, ka varētu spēlēt jau pēc pāris dienām, ja gaidītu izšķirošas cīņas, piemēram, olimpiskajās spēlēs.

Spēlē, kurā Kiriļenko guva traumu, CSKA uzvarēja ar 88:73.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi