Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Porziņģis izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā traumas dēļ laukumā neatgriezīsies

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā ceļgala meniska traumas dēļ laukumā neatgriezīsies, piektdien paziņoja viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda.

Jau ziņots, ka Porziņģis nepiedalījās NBA Rietumu konferences ceturtdaļfināla ceturtajā un arī piektajā spēlē, jo traumas dēļ tika svītrots no spēles pieteikuma.

Liepājnieks abās spēlēs laukumā nedevās, jo iepriekš sajuta sāpes labajā ceļgalā. Tāpat tika ziņots, ka Porziņģis guvis papēža sasitumu.

"Mavericks" piektdien paziņoja, ka Porziņģim tiek ārstēts labās kājas ceļgala sānu meniska plīsums. Komanda gan vēl nezināja teikt, vai būs nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās.

"Porziņģis savainojumu guva izslēgšanas turnīra pirmajā spēlē. Viņam nav ļauts piedalīties izslēgšanas turnīra pirmās kārtas atlikušajās spēlēs," teikts komandas paziņojumā.

Aizpērn Porziņģim plīsa krusteniskās saites kreisās kājas ceļgalā, taču šosezon viņš desmit spēles izlaida, jo bija sāpes otrā ceļgalā.

Pirmajās trīs izslēgšanas spēlēs, kurās Porziņģis laukumā atradās jau no pirmajām minūtēm, latvieša rēķinā vidēji gūti 23,7 punkti, izcīnītas 8,7 atlēkušās bumbas, caurmērā nospēlējot 31,3 minūtes.

Liepājnieks trijos izslēgšanas mačos grozam uzbruka ar 52,5% (21/40) precizitāti, bet no tālmetienu līnijas viņš realizēja 52,9% metienu (9/17). Tikmēr "sodiņus" viņš meta ar 87% precizitāti (20/23).

Sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-2 vadībā ir Losandželosas "Clippers". Nākamais duelis starp abām komandām paredzēts svētdien plkst.22.30 pēc Latvijas laika. Mačam bija jānotiek piektdien, bet, protestējot pret rasu nevienlīdzību un policijas vardarbību, pēdējo trīs dienu spēles tika pārceltas.

Ja "Mavericks" pārvarēs pirmo kārtu, otrā varētu sākties nākamās nedēļas otrajā pusē.

NBA vienības pirms izslēgšanas spēlēm aizvadīja astoņus mačus, lai noskaidrotu galīgo vietu sadalījumu pirms izslēgšanas spēļu sākuma. "Mavericks" turnīru noslēdza septītajā vietā Rietumu konferencē, bet "Clippers" bija otrā.

Papildināta 4.rindkopa un pievienota 7.- 8.rindkopa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi