Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Tamane: Galvenais, ka beigās savācāmies un uzvarējām

"Iepriekšējās spēles nespējām uzvarēt, tāpēc sākumā nebija pārliecības par metieniem. Galvenais, ka beigās savācāmies un uzvarējām," pēc panākuma pirmajā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē pret Itāliju (71:52) laikrakstam Diena sacīja centra spēlētāja Zane Tamane.

"Visi ir ļoti priecīgi par uzvaru, bet nākamās spēles nebūs vieglas, un jāturpina strādāt tāpat kā līdz šim, jāspēlē kopā kā komandai. Spēles pārtraukumā treneris lika noticēt tam, ka mēs varam uzvarēt, ka neesam sliktākas par pretinieku komandu. Noticējām sev, spēlējām savu spēli, tāpēc arī beigas sanāca tik labas," atzina pieredzējusi izlases basketboliste.

Tikmēr debitante Latvijas izlases oficiālajās spēlēs - Anete Horelika norādīja uz satraukumu, kas valdījis izlasē mača sākumā: "Līdz ar spēles gaitu ieskrējāmies, labi sapratāmies, tāpēc arī beigās bija tik labs rezultāts. Sajūtas ir fantastiskas. Jā, šī man bija pirmā oficiālā spēle, tāpēc satraukums bija liels. Pirms tam nebiju spēlējusi traumu dēļ, te pārsitu galvu, te savainoju potīti, taču darīju, ko varēju, un, lūk, rezultāts. Beigās norādījums bija noturēt pēc iespējas lielāku pārsvaru un maksimāli ilgāk turēt bumbu." Anete izlases pūru papildināja ar 13 gūtiem punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balceram potītes lūzums Šveices hokeja līgas mačā

Cīrihes "Lions" Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien Šveices hokeja līgas (NL) spēlē ir lauzis potīti un nespēlēs līdz gadu mijai, sestdien savā interneta mājaslapā paziņoja klubs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi