Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Abiem līderiem vienāds laiks Lieldienu balvas sacensībās orientēšanās sportā Vecrīgā

Tradicionālās orientēšanās sprinta sacensības Lieldienu Balva šogad noslēdza Rīgas orientēšanās nedēļu. Tehniski sarežģītajās un ļoti ātrajās orientēšanās distancēs, kas vijās pa Rīgas vecpilsētu, vīriešu elites grupā dubultuzvaru svinēja Artūrs Pauliņš un Andris Jubelis, bet sieviešu konkurencē nepārspēta palika baltkrieviete Anastasija Deņisova, vēsta Latvijas Orientēšanās federācija.Vairāk nekā 500 dalībnieki no Latvijas un ārvalstīm Otrajās Lieldienās izbaudīja aizraujošas sprinta orientēšanās distances Vecrīgā, kuras piedāvāja orientēšanās klubs Mona.

Vīriešu elitē konkurenci sastādīja 56 dalībnieki, starp kuriem ātrākie izrādījās ilggadējie konkurenti un Latvijas izlases dalībnieki Artūrs Pauliņš (OK Azimuts-Sm BJSS) un Andris Jubelis (Mežmalas MTB/Madonas BJSS), kuri uzrādīja pilnīgi vienādu laiku 2,8 kilometrus garajā distancē - 14:49. Trešo vietu izcīnīja Krievijas sportists Andrejs Barišņikovs.

Sieviešu elitē uz starta līnijas stājās visas labākās Latvijas orientieristes, taču, gluži kā Kurzemes pavasarī un Rīgas kausos, ātrākā atkal bija Anastasija Deņisova no Baltkrievijas ar laiku 14:25. Otrajā vietā finišēja Līga Ārniece (Ozons), no līderes atpaliekot tikai 11 sekundes. Trešais labākais laiks bija Aijai Skrastiņai (SK Briksnis), 30 sekundes aiz uzvarētajas.

Lieldienu Balva bija otrais Latvijas sprinta kausa posms orientēšanās sportā. 10.maijā Aizputē norisināsies Latvijas čempionāts orientēšanās sprintā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi