Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Anastasija Sevastova pārvar Dubaijas tenisa turnīra pirmo kārtu

Anastasija Sevastova iekļuvusi Dubaijas WTA Premier sērijas tenisa turnīra otrajā kārtā. Pirmdien pirmās kārtas spēlē pret vārda māsu, Krievijā dzimušo Austrālijas tenisisti Anastasiju Rodionovu Sevastova izcīnīja uzvaru 6:1, 5:7, 6:3. Otrajā kārtā Sevastova tiksies ar pasaules ranga desmitās vietas īpašnieci Polijas tenisisti Agnešku Radvansku, kura turnīrā izlikta ar astoto numuru.Pirmajā setā Latvijas pirmā rakete vinnēja Rodionovas serves trīs reizes un izvirzījās vadībā 5:0. Tad “breiks” izdevās arī austrālietei, taču jau nākamajā geimā Sevastova pabeidza pirmo setu savā labā.

Otrajā setā arī liepājniecei radās pamatīgas problēmas ar savas serves priekšrocību realizāciju. Pirmajos četros geimos pēc kārtas tenisistes nespēja vinnēt savas serves, līdz šo tradīciju izdevās pārtraukt Latvijas Anastasijai (3:2). Vēl viens “breiks” Sevastovai ļāva panākt 4:2, taču tūdaļ pat Rodionova revanšējās, atspēlējot servi, un pēc tam arī izvirzījās vadībā 5:4.

12.geimā, kad rezultāts bija 6:5 austrālietes labā, Sevastova atspēlēja divas setbumbas, taču ar trešo netika galā. No šiem 12 geimiem deviņos uzvarēja tenisiste, kura servi uzņēma.

Trešais sets Latvijas tenisistei sākās ar vēl vienu zaudētu servi, taču tad viņai izdevās vinnēt četros geimos pēc kārtas un iekrāt izšķirošo pārsvaru. Cīņa ritēja stundu un 45 minūtes.

Pasaules ranga sarakstā šonedēļ Sevastova ieņem 36.vietu, bet viņas pretiniece ir 62.pozīcijā. Līdzšinējo savstarpējo spēļu bilance bija 2:0 Sevastovas labā. Tenisistes Dubaijas turnīrā tikās arī pirms gada, toreiz Latvijas ranga līdere uzvarēja 2:6, 6:4, 6:4.

Par uzvaru pirmajā kārtā Sevastova nopelnījusi 10 575 dolārus no 2,05 miljonu lielā prēmiju fonda, kā arī 70 reitinga punktus.

Vienīgo reizi Sevastova un Radvanska līdz šim tikušās pagājušā gada Dubaijas turnīrā, toreiz ar 6:3, 6:3 uzvarēja poliete.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izcelties ganāmpulkā

Divvirzienu līgums Anžejam Pasečņikam paver iespējas Milvoki Bucks pārbaudes spēlēs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi