Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Biolars/Jelgava otro gadu pēc kārtas triumfē Latvijas volejbola čempionātā

Finālsērijas ceturtajā mačā jelgavnieki sestdien ar rezultātu 3-0 (25:20, 25:21, 25:15) pieveica "Poliurs"/"Ozolnieki" volejbolistus, sērijā līdz trim uzvarām svinot panākumu ar 3-1.
Latvijas volejbola čempionātā sestdien otro gadu pēc kārtas triumfēja "Biolars"/"Jelgava" komanda.

Šajā mačā pirmajā setā spēle līdzīgi ritēja rezultātam 7:7, bet turpinājumā jelgavnieki uzvarēja trijās izspēlēs pēc kārtas. Drīz vien "Biolars"/"Jelgava" jau atradās vadībā ar 20:12, bet vēlāk noslēdza pirmo setu ar 25:20.

Otrā seta pirmo pusi sekmīgāk aizvadīja "Poliurs"/"Ozolnieki" un pat bija vadībā vēl ar 17:13, tomēr turpinājumā pilnībā iniciatīvu pārņēma jelgavnieki, uzvarot setā ar 25:21.

Trešajā setā "Biolars"/"Jelgava" dominēja jau no paša mača sākumā un varēja triumfēt visā čempionātā.

Kā ziņots, sērijas pirmajā mačā pašreizējie čempioni "Biolars"/"Jelgava" izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 3-0 (25:17, 25:21, 25:16), bet otrajā cīņā bija pārāki ar 3-1 (23:25, 26:24, 25:17, 25:20). Savukārt trešajā cīņā pirmo panākumu izcīnīja arī "Poliurs"/"Ozolnieki" komanda, kas uzvarēja ar rezultātu 3-1 (25:20, 20:25, 25:21, 25:20).

Pusfināla sērijā "Biolars"/"Jelgava" volejbolisti sērijā līdz trijām uzvarām ar 3-0 pārspēja "Daugavpils Universitāti" (DU), kaut visas spēles noslēdzās piecos setos. Zīmīgi, ka visos trijos mačos Jelgavas komanda uzvarēja pirmajos divos setos, nākamajos divos zaudēja, bet piektajos setos nospēlēja pietiekami droši.

Tikmēr "Poliurs"/"Ozolnieki" pusfinālā ar rezultātu 3-1 uzveica "Schenker" līgas bronzas medaļniekus "Lāse-R".

Arī pagājušajā gadā Latvijas čempionāta finālā tikās tieši šīs divas komandas - "Biolars" volejbolisti sērijā ar 3-1 pieveica "Poliurs"/"Ozolnieki" un pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē kļuva par Latvijas čempioniem.

Pēc 2009.gada sezonas, kad sadalījās "Poliurs"/"Ozolnieki" un "Biolars" vienības, Ozolnieku klubs Latvijas čempionāta finālā spēlējis katru gadu. 2010.gadā Ozolnieku vienība finālsērijā ar 3-1 pārspēja "Lāse-R"/"Rīga", 2011.gadā ar 0-3 zaudēja "Lāse-R"/"Rīga" vienībai, bet pēdējās divās sezonās piekāpusies "Biolars"/"Jelgava" volejbolistiem.

Kā ziņots, šīs sezonas Latvijas un Igaunijas apvienotajā čempionātā - "Schenker" līgā - pagājušā mēneša sākumā finālčetrinieka turnīrā piedalījās "Lāse-R" komanda, izcīnot trešo vietu.
Sērijā par trešo vietu "Lāse-R" ar 3-1 uzvarēja DU komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi