Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Daugaviņam septītie gūtie vārti Šveices čempionātā

Savus septītos vārtus šīs sezonas Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) čempionātā sestdien guva latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, bet viņa pārstāvētā Ženēvas Servette komanda ar 3:4 (2:0, 1:2, 0:2) savā laukumā zaudēja Fribourg vienībai.

Daugaviņš guva savas komandas trešos vārtus, kad otrās trešdaļas vidū panāca rezultātu 3:2 Servette labā.

Latvietis darbojās savas komandas trešajā maiņā, veicot četrus metienus pa vārtiem, nopelnot divas noraidījuma minūtes un tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Šīs sezonas 16 mačos Daugaviņš guvis septiņus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients ir pozitīvs +8.

Citviet pie uzvaras tika Cīrihes ZSC Lions ar Ronaldu Ķēniņu ierindā, kas ar 3:0 (2:0, 0:0, 1:0) izbraukumā pārspēja Zug hokejistus.

Uzbrucējs darbojās savas komandas trešajā maiņā. Cīņas gaitā viņš veica vienu metienu pa vārtiem, bet latvieša lietderības koeficients palika neitrāls.

Tikmēr laukumā sestdien nedevās neviens no diviem NLA turnīrā spēlējošajiem Latvijas vārtsargiem. Elvis Merzļikins nebija pieteikumā, bet viņa pārstāvētā Lugano vienība ar 4:1 (2:0, 1:0, 1:1) savā laukumā uzvarēja Lausanne hokejistus, savukārt Ivars Punnenovs palika uz rezervistu soliņa, bet Rapersvīles Jona Lakers komanda ar 2:4 (1:2, 1:1, 0:1) savā laukumā zaudēja Davos vienībai.

Turnīra kopvērtējuma līdere ar 41 punktu 20 spēlēs ir Davos komanda, bet no latviešu hokejistu pārstāvētajām vienībām visaugstāk tabulā ar 38 punktiem ir "ZSC Lions", kas ieņem trešo vietu. Servette ar 30 punktiem ieņem sesto pozīciju, bet Lugano ar 26 punktiem ieņem astoto vietu. Tikmēr noslēdzošajā 12.vietā ar 14 punktiem atrodas Jona Lakers vienība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi