Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Gulbis zaudē Milleram ASV tenisa čempionāta otrajā kārtā

Ernests Gulbis piektdien Ņujorkā piedzīvojis zaudējumu ASV atklātā tenisa čempionāta otrās kārtas spēlē pret Žilu Milleru no Luksemburgas – 6:3,  6:7 (4:7), 4:6, 6:7 (5:7).

Pirmā seta divos geimos Ernestam izdevās “breiki”. Otrajā viņš vēlreiz vinnēja sāncenša servi, taču vēlāk Milleram izdevās revanšēties un gūt virsroku taibreikā.

Trešā setā sākumā jau Millers panāca divu punktu pārsvaru. Gulbis atspēlējās, taču desmitajā geimā vēlreiz zaudēja savu servi un līdz ar to arī setu.

Ceturtajā setā abi tenisisti krāja punktus ar savām servēm, un uzvarētāju noskaidrošana atkal tika atlikta līdz taibreikam, un arī šoreiz pārāks izrādījās Luksemburgas tenisists.

Pasaules rangā Gulbis ieņem 53.vietu, bet Millers ir 68.pozīcijā. Oficiālos turnīros viņi savā starpā vēl nebija tikušies.

ASV čempionātos Gulbja lielākais panākums ir iekļūšana astotdaļfinālā debijas reizē 2007.gadā. Par piedalīšanos šāgada turnīrā viņš nopelnīja 45 reitinga punktus un 31 000 dolāru prēmiju.

Piektdiena Latvijas tenisitiem Ņujorkā bija pagalam neveiksmīga. Zaudējumus dāmu dubultspēļu turnīrā piedzīvoja arī Anastasija Sevastova un Līga Dekmeijere ar savām partnerēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Smagums no pleciem ir nost

Pirmajās trīs pasaules čempionāta spēlēs ir izcīnītas uzvaras, un lielais spiediens, kas gūlās uz hokejistu pleciem, tagad ir aiz muguras, otrdien pēc uzvaras mačā ar Kazahstānu sarunā ar žurnālistiem...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi