Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ikauniece: Pirms pēdējās disciplīnas cerēju būt vēl augstāk, taču nostartēju ļoti labi

Pārsniegusi gan savas, gan citu gaidas savā olimpiskajā debijā Londonā, Latvijas daudzcīņniece Laura Ikauniece neslēpa, ka pirms pēdējās disciplīnas cerējusi būt vēl augstāk kopvērtējumā. Kopumā gan viņai nav iemesla pārdzīvot: “Pirms braukšanas uz šejieni es domāju, ka iekļūšana divpadsmitniekā jau būtu lieliski, tāpēc var teikt, ka nostartēju ļoti labi.”

Kā ziņots, Laura ar atkārtotu Latvijas rekordu (6414 punkti) sestdien ieņēma 9.vietu Londonas olimpisko spēļu septiņcīņas sacensībās

Astoņsimts metru distancē sportiste sākusi pārāk augstā tempā, tāpēc beigās pietrūcis spēka. “It kā jau nevajadzēja, taču bija tik viegli skriet. Kad pūlis tik ļoti uzmundrina, tad neliekas tik grūti. Skrēju līdzi. Domāju, ka ir viegli, taču beigās nemaz tik viegli vairs nebija,” Ikauniece atcerējās pēdējo disciplīnu. Viņa lielu rezervi jūt arī citās disciplīnās: “Ja man vēl būtu izdevies viss, kā izdodas parasti, piemēram, barjerās, tāllēkšanā... taču to atstāsim uz citām sacensībām.” Šosezon gan viņa vairs septiņcīņā nestartēšot, tāpēc, acīmredzot, līdz gada beigām Latvijas rekordu viņa dalīs ar Aigu Grabusti. 

Vislielākais prieks Laurai esot par startu 200 metru skrējienā, kā arī par to, ka lodē un šķēpā ar pēdējo mēģinājumu izdevās sasniegt vislabāko rezultātu. “Tas viss ir galvā. Nu, jā, tas laikam nozīmē, ka tur arī viss ir kārtībā” priecājās sportiste.

Ikaunieci nemulsina tas, ka viņas personiskie rekordi krituši gan pirms pāris mēnešiem Eiropas čempionātā, gan olimpiskajā startā. Lai gan sportiskās formas virsotni tik īsā laikā vēlreiz sasniegt ir grūti, viņai spēks vēl nākot klāt, tāpēc startēt esot ar katrām sacensībām vieglāk. 

Visvairāk viņa varot pielikt tāllēkšanā. “Tur ir problēmas ar tehniku, kas labāk redzamas no malas. Treneris teica, ka lidojot viss ir okei, bet kājas nometu zemē,” sacīja Ikauniece. Viņa gan piebilda, ka rezultātu jātiecas uzlabot visās disciplīnās, bet īpaši – barjerskriešanā, šķēpa mešanā un 800 metros.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi