Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 10. oktobris
Druvis, Arvīds, Arvis

Jāuzvar būs arī Igaunijā: Latvijas klubi par Schenker volejbola līgas finālčetrinieku

Trīs no piecām Latvijas komandām sasniedza Schenker volejbola līgas ceturtdaļfinālu, taču neviena neiekļuva labāko četriniekā, kas nodrošinātu sava laukuma priekšrocības izšķirošajā spēlē. Mūsu komandu trio pārstāvji gan ir pārliecināti, ka ziemeļu kaimiņus igauņus varam pārspēt arī šādā situācijā, lai gan viegls uzdevums nav gaidāms nevienam no viņiem. Izslēgšanas turnīrs sāksies ceturtdien turnīra tabulā zemāk esošo komandu mājvietā, bet atbildes spēle un, ja būs nepieciešama, izšķirošā trešā cīņa notiks sestdien un svētdien favorītu laukumā Igaunijā.

Līdzīga aina turnīra tabulā gan bijusi vērojama arī iepriekšējās sezonās, un vaina allaž bijusi tā pati. Latvijas komandām neizdodas visu sezonu nospēlēt stabili un vienmērīgi, tāpēc Igaunijas vadošie klubi, kuru iespējas tomēr ir lielākas, ilgstošā laika posmā sasniedz labāku rezultātu. Savstarpējās cīņās mūsu vadošais trijnieks spējis vairākkārt uzvarēt kaimiņus, tāpēc pāragri pirms laika norakstīt to izredzes iekļūt finālčetriniekā.

Tieši pret savu ceturtdaļfināla pretinieku gan uzvarēt izdevās vienīgi RTU/Robežsardze volejbolistiem, turklāt viņi to izdarīja gan Rīgā (3-1), gan Tartu (3-2). Latvijas čempionu galvenais treneris Raimonds Vilde jau tradicionāli uzsvēra nepieciešamību tikt galā ar pretinieku servju uzņemšanu. Viņš norādīja, ka pretinieku spēlē nekā daudz specifiska neesot, taču tā ir komanda ar raksturu un labu treneri Andreju Ojametsu. Pretinieku sastāvā ir ne tikai vairāki Igaunijas izlases spēlētāji, bet arī leģionāri no Bulgārijas un Moldovas.

Vairāk par Schenker volejbola līgas izslēgšanas turnīru lasiet otrdienas, 24.februāra, laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi