Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Kamaniņu braucējiem Šiciem devītā vieta Pasaules kausa pirmajā posmā divniekos

Latvijas kamaniņu braucēji Andris un Juris Šici sestdien ierindojās devītajā vietā Īglsas trasē Austrijā notikušajās Pasaules kausa sezonas pirmā posma sacensībās divnieku ekipāžām.

Savukārt otra Latvijas ekipāža Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš ieņēma 14.vietu 20 ekipāžu konkurencē, sasniedzot savu karjeras labāko rezultātu Pasaules kausa sacensībās.

Pirmajā braucienā Šici uzrādīja devīto labāko laiku, bet otrajā sasniedza 12.rezultātu, tomēr savas pozīcijas nosargāja. Savukārt Gudramovičs/Kalniņš braucienos uzrādīja attiecīgi 14. un 16.rezultātu.

Sezonas pirmajā posmā panākumu svinēja vācieši Tobiass Vendls/Tobiass Ārlts, kuri divu braucienu summā par 0,033 sekundēm apsteidza savus tautiešus Toniju Egertu un Sašu Benekenu. Savukārt trešajā pozīcijā ierindojās Peters Pencs un Georgs Fišlers no Austrijas.

Latvijas ekipāžas no uzvarētājiem atpalika par attiecīgi 0,606 un 0,867 sekundēm.

Savukārt pagājušās sezonas Pasaules kausa kopvērtējumā uzvarējušie austrieši Andreāss un Volfgangs Lingeri jauno sezonu sāka ar izcīnītu ceturto vietu.

Brāļi Šici pamatsacensībām bija kvalificējušies automātiski, bet Gudramovičs/Kalniņš Nāciju kausa sacensībās piektdien ieņēma desmito vietu 21 ekipāžas konkurencē un kā pēdējie iekļuva pamatsacensībās.

Jau ziņots, ka sieviešu sacensībās sestdien Maija Tīruma ierindojās 18.vietā, bet viņas jaunākā masa Elīza Tīruma izcīnīja 22.vietu 24 sportistes konkurencē.

Pasaules kausa pirmais posms noslēgsies svētdien ar vīriešu sacensībām un stafetes braucieniem. Vīriešu konkurencē Latviju pārstāvēs Inārs Kivlenieks, Mārtiņš Rubenis un Kristaps Mauriņš.

Pagājušajā sezonā Pasaules kausa kopvērtējumā labākais no Latvijas sportistiem vīriešu konkurencē bija Kivlenieks, kurš ierindojās 18.vietā, sieviešu konkurencē E.Tīruma ieņēma 14.pozīciju, bet divniekos brāļiem Šiciem 16.vieta.

Šajā sezonā sportisti sacentīsies deviņos Pasaules kausa posmos, Siguldā sacensības aizvadot 15. un 16.decembrī. Savukārt pasaules čempionāts 1. un 2.februārī norisināsies Vistleras trasē Kanādā.
2015.gadā Siguldas trasē risināsies pasaules čempionāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi