Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

LTV komanda piedāvās 17 emocijām bagātas tiešraižu dienas no Tokijas olimpiskajām spēlēm

Latvijas Televīzija (LTV) no 23. jūlija līdz 8. augustam pārraidīs notikumus vasaras olimpiskajās spēlēs Tokijā, ļaujot sekot līdzi populārāko sporta veidu disciplīnām, kā arī Latvijas sportistu sasniegumiem. Starp sacensībām LTV7 un LTV1 būs skatāmi arī ziņu speciālizlaidumi un īpašās Olimpisko spēļu studijas.

“Par gadu pārceltās olimpiskās spēles beidzot notiks, kaut ar dažādiem ierobežojumiem. Latvijas Televīzija ir sportam gatava un aicina skatītājus pie ekrāniem piedzīvot ikvienu spēļu mirkli! Esam lepni pārraidīt pasaulē gaidītāko sporta notikumu, ļaujot sekot mūsu sportistu startiem, atbalstīt un līdzi just," norāda LTV valdes loceklis Ivars Priede.

Latvijas skatītājiem būtiskākās olimpisko spēļu pārraides būs skatāmas gan tiešraidē LTV7 un REplay.lv, gan atkārtojumos. Gaidāmas 17 bagātas olimpisko spēļu dienas – programmā katrs atradīs sev ko interesantu!

Spēļu sākums jau piektdien, 23. jūlijā! LTV1 un LTV7 plkst. 13.00, stundu pirms grandiozās spēļu atklāšanas ceremonijas, Olimpisko spēļu studijā gaidāmas intervijas ar olimpiešiem, ziņas no Latvijas olimpiskās komandas, izskanēs arī cerības un prognozes par gaidāmajiem startiem. Svinīgās atklāšanas ceremonijas tiešraides sākums plkst. 14.00. LTV7 gan olimpisko spēļu atklāšanas, gan noslēguma ceremonijai tiks nodrošināts surdotulkojums.

Šorīt, 19. jūlijā, uz Tokiju devusies LTV komanda. Lai ļautu skatītājiem būt vēl tuvāk norisēm, spilgtākos momentus ķers un sacensību reportāžas klātienē Japānā veidos pieredzējušie žurnālisti Dāvids Ernštreits un Reinis Ošenieks, kā arī Matīss Timofejevs, kuram šīs būs pirmās olimpiskās spēles.

Katru dienu par svarīgākajiem sasniegumiem Olimpisko spēļu ziņās no Rīgas vēstīs žurnālists Uģis Joksts, sarunas ar ekspertiem Olimpisko spēļu studijā vadīs žurnālisti Raimonds Gekišs un Karīna Rubene. Plašu olimpisko spēļu saturu piedāvās arī sabiedrisko mediju portāls lsm.lv.

Saskaņā ar līgumu mediju kompānija Discovery Communications ir piešķīrusi Latvijas Televīzijai ekskluzīvu audiovizuālo tiesību sub-licenci vasaras olimpisko spēļu Tokijā pārraidīšanai LTV1 un LTV7 kanālos, tādējādi turpinot brīvā ētera tradīcijas un dodot iespēju Latvijas skatītājiem vērot vislabākos olimpisko spēļu mirkļus un cīņas par medaļām. Eurosport saglabā tiesības pārraidīt olimpiskās spēles ekskluzīvi maksas TV kanālos, kā arī digitālajās, OTT un mobilajās platformās, tostarp Eurosport Player, kā arī inovatīvajos virtuālās realitātes risinājumos.

No LTV neatkarīgu iemeslu dēļ 24. un 25. jūlijā ir gaidāmas apjomīgas pēdējā brīža izmaiņas LTV7 olimpisko spēļu programmā. LTV par tām ziņos iespējami ātri, precīza programma būs atrodama https://ltv.lsm.lv/lv/programma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi