Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Nedēļas nogalē Vietalvā notiks Mammadaba slēpojums

Tradicionālā Mammadaba slēpojuma starts tiks dots šonedēļ - 25. februārī Pļaviņu novada Vietalvā, slēpošanas stadionā Mailes. Ikviens distanču slēpošanas cienītājs varēs izmēģināt spēkus kādā no sev piemērotām distancēm: Sporta maratonā (38 km), Tautas slēpojumā (19 km) vai Veselības slēpojumā (10 km), izvēloties sev piemērotu slēpošanas stilu. Slēpojumu rīko Igo Japiņa Sporta aģentūra sadarbībā ar sporta klubu Vietalva.
Dalībnieki var reģistrēties slēpojumam mājas lapā velo.lv, kā arī visos SPORT2000 veikalos. Lūdzam ņemt vērā, ka iepriekšējā reģistrācija slēpojumam noslēgsies ceturtdien – 23. februārī plkst. 23.00 interneta mājas lapā www.velo.lv. Iespēja pieteikties maratonam būs arī sacenību dienā uz vietas, taču dalības maksa būs dārgāka.

Sacensību organizators Igo Japiņš: „Trase būs sagatavota kā klasiskā, tā brīvā stila slēpotājiem. Mailes ir lielākais slēpošanas stadions Latvijā, kur sacensību trase ir īpaši piemērota distanču slēpotājiem. Šī ir vislabāk un viskvalitatīvāk sagatavotā distanču slēpošanas trase Latvijā, kas ir interesanta reljefa ziņā, vijas pa apsnigušiem mežiem, ko spēs novērtēt distanču slēpošanas mīļi. Aicinu neonolīst zem siltām segām, bet tā vietā veselīgi pavadīt laiku brīvā dabā, baudot Vietalvas skaistos skatus uz slēpēm kopā ar ģimeni. Piedalīties slēpojumā var jebkurš, sākot no 11 gadu vecuma. Veselības trase ir īpaši ieteicama ģimenēm – tā nav grūta un to var pieveikt ikviens bez speciālas fiziskās sagatavotības, izbaudot Vietalvai raksturīgos iespaidīgos dabas skatus. Veikals SPORT2000 parūpējušies par bagātīgu balvu fondu – pirmo sešu vietu ieguvēji Sporta maratonā un Tautas slēpojumā iegūs dāvanu kartes vērtībā līdz 300 latiem. Ne tikai uzvarētāji, bet arī visi pārējie dalībnieki varēs piedalīties loterejā - balvas no veikaliem SPORT2000, izdevniecības Jumava un Mammadaba.”

Sacensību dienā SPORT2000 pārstāvji uz vietas sniegs tehnisko palīdzību, kas saistīta ar slēpju sagatavošanu sacensībām. Slēpojuma laikā dalībnieki trasē varēs baudīt siltu tēju un Isostar enerģētiskos dzērienus. Pēc distances beigšanas visi varēs sildīties pie ugunskura un mieloties ar gardo koknesiešu soļanku.

Mammadaba slēpojumu atbalsta Latvijas Valsts meži, Pļaviņu novada dome, sporta veikalu tīkls SPORT2000, sportisko dzērienu izplatītājs Isostar, izdevniecība Jumava, Kokneses Miesnieks, maiznīca Liepkalni

Trases ir sagatavotas slēpošanai un tās var izmēģināt jau iepriekš. Interesentus par treniņu iespējām stadiona Mailes trasē lūdzam sazināties ar Arvīdu Pīpkalēju (t. 28626845). Trase ir apgaismota 5 km garumā. Iespējams nodrošināt naktsmītnes. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi