Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Ranga līderis Džokovičs iekļūst US Open ceturtdaļfinālā

Pasaules ranga līderis Novaks Džokovičs no Serbijas sestdien iekļuva ASV atklātā tenisa čempionāta ceturtdaļfinālā, kur tiksies ar savu tautieti Janko Tipsareviču.

Džokovičs pirmdien trīs setu cīņā ar 7-6 (16-14), 6-4, 6-2 uzvarēja Aleksandru Dolgopolovu junioru no Ukrainas. Aizraujošs bija pirmais sets, kas ilga stundu un 13 minūtes, un kurā abiem tenisistiem bija vairāk par piecām setbumbām.

Tipsarevičs, kurš turnīrā izlikts ar 20. numuru, astotdaļfināla cīņā ar 7-5, 6-7 (3-7), 7-5, 6-2 uzvarēja spāni Huanu Karlosu Ferero.

Astoņu labāko skaitā tika arī francūzis Žo Vilfrīds Conga, kurš ar 6-4, 6-7 (5-7), 3-6, 6-4, 6-2 uzvarēja mājinieku cerību Mārdiju Fišu, kurš turnīrā bija izlikts ar astoto numuru. Ceturtdaļfinālā Conga tiksies ar šveicieti Rodžeru Federeru, kurš pirmdienas dienas pēdējā spēlē ar 6-1, 6-2, 6-0 sagrāva argentīnieti Huanu Monako.

Sieviešu vienspēlēs visas ceturtdaļfinālistes jau ir zināmas. Ranga līdere Karolīna Vozņacki no Dānijas trīs setos ar 6-7 (6-8), 7-5, 6-1 uzvarēja krievieti Svetlanu Kuzņecovu. Nākamā Vozņacki pretiniece būs vāciete Andrea Petkoviča, kura viegli tika galā ar spānieti Karlu Suarešu Navaro 6-1, 6-4.

Vēl vienu pāri veidos Serēna Viljamsa no ASV un Anastasija Pavļučenkova no Krievijas. Par galveno favorīti uzskatītā Viljamsa ar 6-3, 6-4 pārspēja serbieti Anu Ivanoviču, bet Pavļučenkova ar 5-7, 6-3, 6-4 uzvarēja itālieti Frančesku Skjavoni.

Jau ziņots, ka vēl divus ceturtdaļfināla pārus veidos krieviete Vera Zvonareva - Samanta Stosura no Austrālijas, un itāliete Flavia Peneta ar vācieti Angeliku Kerberi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi