Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Sākusies pieteikšanās jau piektajam Stipro skrējienam

Stipro skrējiens ir  Latvijā, Baltijā pirmais un vienīgais ekstremālais masu izturības skrējiens, kuru rīko _Stipriem Events&Media un biedrība Par stipru Latviju!_.Tas ir sportisks izaicinājums neierastā vidē, kur, pārvarot vairākus desmitus šķēršļus, var iemācīties pārvarēt sevi un pārbaudīt savus spēkus. Jau no 4. februāra sākas pieteikšanās, informē organizatori.
2013. gadā 4. maijā norisināsies jau piektais Stipro Skrējiens, kad Latvijas stiprākie ļaudis neierastā veidā atzīmēs Latvijas Neatkarības atjaunošanas gadadienu – atklājot jaunās sezonas skriešanas aktivitātes brīvā dabā un kopīgiem spēkiem pārvarot jebkuru šķērsli. „Latvijā ir samērā daudz brīvo dienu, kad varam atpūsties, taču ne vienmēr mēs zinām, ko šajās dienās iesākt un kā šīs dienas pilnvērtīgi pavadīt. Varbūt izmēģinot ko jaunu un netradicionālu? Stipro Skrējiens, man kā Latvijas patriotam, ir lieliska iespēja valsts svētkus svinēt citādāk - skrienot par stipru Latviju! Ja mēs paši būsim stipri, arī valsts tāda būs”, tā apgalvo Andrejs Ēķis, organizatoru idejas atbalstītājs un trešā skrējiena dalībnieks. 

Šogad trases garums ir 7 – 8  kilometri un tās konfigurācija tiks krasi mainīta. Paredzēts veidot izteiktu reljefu, kuru papildinās 33 gan dabīgi, gan mākslīgi veidoti šķēršļi. Pavisam citādāka būs kontroles sistēma. Lielāka uzmanība šogad tiks pievērsta kvalitatīvākam servisa nodrošinājumam.  

Kā jau katru gadu tiks apbalvoti pirmo trīs vietu ieguvēji vīriešu, sieviešu un komandu ieskaitēs, speciālbalvas būs stiprākajām augstskolām un pašvaldībām. Ikviens, kurš sekmīgi būs veicis trasi, saņems piemiņas suvenīru par piedalīšanos Stipro Skrējienā. Organizatori šogad piešķirs  īpašas balvas arī košākajai komandai, cienījamākajam dalībniekam, skrējējam ar labāko tērpu, labāko frizūru u.c.

Sīkāka informācija par Stipro skrējienu pieejama jaunajā pasākuma mājas lapā – www.stiproskrejiens.lv. Tur arī var pieteikties sacensībām, aizpildot pieteikuma anketu. No 4. līdz 17. februārim dalības maksa individuālajiem skrējējiem ir 7.50 Ls un komandām – 45 Ls. 

Ja esi izlēmis piedalīties Stipro Skrējienā, Tu vari būt drošs, ka iesaistīsies lieliskākajā piedzīvojumā un noteikti kvalitatīvi pavadīsi laiku kopā ar ģimeni, draugiem, gūstot pozitīvas emocijas. 

Sīkāka informācija mājas lapā www.stiproskrejiens.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi