Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Sevastovai US Open vienspēļu turnīrs otro gadu pēc kārtas beidzas ar zaudējumu Kuzņecovai

Anastasija Sevastova piedzīvojusi zaudējumu ASV atklātā čempionāta vienspēļu turnīra otro kārtas spēlē. Ceturtdien Latvijas tenisiste 70 minūšu laikā laikā piekāpās Svetlanai Kuzņecovai no Krievijas – 2:6, 3:6.Pirmā seta trešajā geimā liepājniecei izdevās nopelnīt trīs breikbumbas un vinnēt daudz titulētākās sāncenses servi (2:1), taču jau nākamajā geimā Kuzņecova revanšējās un uzvarēja arī nākamjos četros geimos.

Nepilnu pusstundu ilgušo setu Anastasija pabeidza ar dubultkļūdu servēs.Diemžēl “aizķerties” Latvijas tenisistei īsti neizdevās arī otrajā setā. Ceturtajā geimā Kuzņecova vēlreiz vinnēja Sevastovas servi un pēc tam panāca 4:1. Septītajā geimā, servējot Krievijas tenisistei, Nastja panāca 30:0, taču šo pārsvaru nenosargāja. Pirmās trīs mačbumbas Sevastovai izdevās atspēlēt, bet divus geimus vēlāk spēle bija galā.

Pēc spēles statistikas, galvenie Kuzņecovas panākuma iemesli bija veiksmīgāk realizētie uzbrukuma sitieni (26:11) un labāka pirmā serve.

Interesanti, ka vienīgo reizi līdz šim abas tenisistes bija tikušās pagājušā gada US Open otrajā kārtā, kad tajā pašā Lūisa Ārmstronga vārdā nosauktajā kortā Kuzņecova svinēja uzvaru 6:4, 6:2. WTA reitingā šonedēļ Sevastova ieņem 56.vietu, bet 2004.gada ASV čempione Kuzņecova ir 13.vietā un turnīrā izlikta ar 11.numuru.

Kā zināms, otrdien pirmās kārtas spēlē pret Reginu Kuļikovu no Krievijas Sevastovas pretiniece atteicās no tālākas cīņas, kad rezultāts bija 6:0, 2:0 Sevastovas labā.

Par iekļūšanu US Open otrajā kārtā Sevastova nopelnīja 31 000 dolāru prēmiju.

Naktī uz piektdienu pēc Latvijas laika Anastasija pārī ar Ennu Keotavongu no Lielbritānijas aizvadīs dāmu dubultspēļu pirmās kārtas spēli pret Timeu Bačinsku (Šveice) un Tatjanu Garbinu (Itālija).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi