Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Stipro skrējienam pieteikušies jau vairāk nekā 1000 dalībnieku

Stipro skrējienam, kas 4.maijā notiks Cinevillā, pieteikušies jau vairāk nekā 1000 dalībnieku. Skrējiena rīkotāji informē, ka ir pieteikušās 118 dāmas, 453 kungi un 112 komandas.

Visiem, kuri vēl nav atsūtījuši savus pieteikumus, skrējiena rīkotāji vēlas atgādināt, ka 1.aprīlī mainās dalības maksa individuālajās dalībnieku grupās. Tāpēc nekavējieties un reģistrējaties Stipro skrējienam laicīgi. 

No nākamās nedēļas organizatori iesāks trases gatavošanu. Pirmajā vizītē Cinevillā tika noskaidrots, ka pagājušā skrējienā izmantotie šķēršļi joprojām ir labā stāvoklī. Taču organizatori ziemas laikā nav gulējuši uz lauriem ir pārplānotajā trasē šogad ir ieplānoti arī jauni pārbaudījumi. Arī pati distance solās būt mazliet garāka par pagājušajā pavasarī veiktajiem 6,5 km. Organizatori sola, ka aprīļa laikā visi interesenti varēs sekot līdzi trases izveidei.  

"Latvijā ir samērā daudz brīvo dienu, kad varam atpūsties, taču ne vienmēr mēs zinam, ko šajās dienās iesākt un kā šīs dienas pilnvērtīgi pavadīt, varbūt izmēģinot ko jaunu un netradicionālu. Tāpēc Stipro skrējiens ir lieliska iespēja Latvijas valsts svētkus nosvinēt skrienot par stipru Latviju! Būsim kopā šajos svētkos un pierādīsim, ka mēs esam stipri un arī mūsu Valsts tāda ir," komentē Andrejs Ēķis, kurš pagājušajā gadā pats veica šo distanci un arī šajā pavasarī aktīvi atbalsta skrējiena ideju.

Vairāk informācijas: www.parstipru.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi