Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Tenisa leģendai Federeram triumfs Brisbenā un 1000.uzvara ATP karjerā

Leģendārais Šveices tenisists Rodžers Federers svētdien triumfēja Brisbenas ATP World Tour 250 sērijas turnīrā, turklāt panākums finālā bija viņa tūkstošā uzvara karjerā.Izšķirošajā mačā 33 gadus vecais Federers, kurš sacensībās bija izlikts ar pirmo numuru, ar 6-4, 6-7 (2:7), 6-4 saspringtā cīņā pieveica turnīra trešo raketi Milošu Raoniču no Kanādas.

Izšķirošais mačā bija trešā seta desmitais geims, kad Raoničs pie 30:30 pieļāva dubultkļūdu, bet nākamo izspēli arī aizvadīja neveiksmīgi un Federers svinēja uzvaru mačā un arī visā turnīrā.Federers kļuvis vien par trešo tenisistu karjerā, kurš ATP tūrē guvis 1000 uzvaras. Iepriekš to bija paveikuši arī Džimijs Konorss (1253 uzvaras) un Ivans Lendls (1071).Šis ir 83. Federera uzvarētais turnīrs karjerā, bet vismaz vienā turnīrā viņš uzvarējis kopš 2001.gada jeb 15 gadus pēc kārtas, pārspējot Lendla rekordu, kurš vismaz turnīrā uzvarēja no 1980. līdz 1993.gadam.Tikmēr cits šveicietis Stans Vavrinka svētdien uzvarēja Čennajas ATP World Tour 250 sērijas turnīrā. Finālmačā sacensību galvenais favorīts ar 6-3, 6-4 pārspēja izšķirošo maču negaidīti sasniegušo slovēni Aljazu Bedeni, kurš turnīru iesāka vēl no kvalifikācijas.Sacensībās Vavrinka nezaudēja nevienā setā.Vavrinka šajā turnīrā uzvarēja otro gadu pēc kārtas un trešo reizi karjerā.Kā zināms, iepriekšējās sezonas beigās Federers un Vavrinka aizveda Šveici līdz triumfam Deivisa kausā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi