Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Treneris Baskins: Neuzskatu, ka Ovčiņņikovs zaudēja pēc kļūdām. Bija nepieciešams papildlaiks

Latvijas džudists Konstantīns Ovčiņņikovs pēc izstāšanās olimpiskā turnīra pirmajā kārtā pieklājīgi atteica žurnālistiem, taču viņa treneris Oļegs Baskins gan padalījās iespaidos par cīņu. “Neuzskatu, ka Kostja zaudēja pēc kļūdām, šajā cīņā bija nepieciešams papildlaiks,” vairākkārt uzsvēra treneris.
“Pilnīgi visi strīdīgie lēmumi bija brazīlieša labā, tomēr tiesnešus negribu pelt. Kostja zaudējumā ir vainīgs pats. Pretinieks bija labāks, taču tik un tā uzskatu, ka uzvarētāja nosakidrošanai bija nepieciešams papildlaiks. Tur jau visādi varētu gadīties, jo jau iepriekšējo dienu cīņa pierādījušas, ka pēc Golden Score principa [, kad cīņa beidzas pēc viena veiksmīga paņēmiena,] iespējams ir viss,” sarunār ar žurnālistiem sacīja Baskins. “Jā, Kostja neizdarīja visu to, ko varēja izdarīt, un ko vajadzēja izdarīt. Kopumā viņš cīņai bija gatavs un, principā, arī izvēlētā taktika bija pareiza. Brazīlietis bija pārliecinošāks, tas pietrūka mūsu džudistam.” Baskins norādīja, ka Ovčiņņikovs cīņas beigās jau bija paguris, taču arī pretinieks bija piekusis. Katrā ziņā Kostjam pietiktu spēka papildlaikam.

Treneris piekrita, ka Lendru Giljeiru labā nostrādāja pieredze. Varbūt ne tik daudz tas, ka tā viņam bija jau trešā olimpiāde, bet gan tas, ka Konstantīnam tā bija pirmā: “Protams, Kostja pārdzīvo, jo viņam ļoti gribējās cienīgi nostartēt. Viņš ļoti nopietni bija gatavojies šim startam. Vai pievīla izloze? Noteikti. Brazīlietis ir izlikts ar pirmo numuru, kas pasaka daudz.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi