Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Barcelona labo rekordu Spānijas futbola čempionāta pussezonas laikā izcīnītajos punktos

Kārtējo uzvaru Spānijas futbola čempionātā svētdien izcīnīja kopvērtējuma līderi Barcelona, labojot rekordu pussezonas laikā gūtajos punktos. Aizvadītajā mačā Barcelona ar rezultātu 3:1 (1:0) izbraukumā uzvarēja Malaga futbolistus.

Rezultātu cīņas 27.minūtē atklāja pēdējo četru gadu pasaules labākais futbolists argentīnietis Lionels Mesi, bet otrā puslaika gaitā 3:0 panāca Fransesks Favregass un pussargs Tjago Alkantara. Mājiniekiem vienīgos vārtus priekšpēdējā minūtē guva argentīniešu pussargs Djego Vuonanote.

Kad komandas aizvadījušas tieši pusi no čempionāta sezonas jeb pa 19 spēlēm, Barcelona kontā ir jau 55 punkti no 57 maksimāli iespējamiem, kas ir par trim punktiem vairāk, nekā klubs šajā pašā sezonas brīdī bija iekrājis 2010./11.gada sezonā, kad sasniedza iepriekšējo rekordu.

Pie panākuma tika arī Barcelona tuvākie sekotāji Madrides Atletico, kas svētdien ar 2:0 (2:0) savā laukumā uzvarēja Saragosas Real futbolistus. Šajā cīņā pa vieniem vārtiem guva portugāļu pussargs Tjagu Mendešs un Kolumbijas izlases uzbrucējs Radamels Falkao. Mesi un Falkao ar attiecīgi 28 un 18 gūtiem vārtiem ir turnīra rezultatīvākie spēlētāji.

Savukārt kārtējos punktus sestdien zaudēja pašreizējie valsts čempioni Madrides Real, kas viesos cīnījās bezvārtu neizšķirti 0:0 (0:0) ar Osasuna komandu.

Pēc 19 spēļu kārtām Barcelona kopvērtējuma pirmo vietu ieņem ar 55 punktiem, kamēr Atletico kontā 44 punkti. Trešie ar 37 punktiem ir Madrides Real futbolisti, bet viņiem ar 34 punktiem seko Real Betis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi