Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Barcelona un Atletico saglabā vadību Spānijas futbola čempionātā

Pēc aizvadītajām Spānijas futbola čempionāta nedēļas nogales spēlēm vadību kopvērtējuma tabulā spējušas saglabāt Barcelona un Madrides Atletico komandas.
Barcelona sestdien aizraujošā cīņā viesos ar 5:4 (4:2) uzvarēja Lakorunjas Deportivo komandu.

Viesi jau mača pirmo 18 minūšu laikā spēja izvirzīties vadībā ar 3:0, kad precīzi bija aizsargs Hordi Alva, jaunais uzbrucējs Teljo un argentīniešu zvaigzne Lionels Mesi. Līdz 37.minūtei portugāļu uzbrucējs Luišs Fernandešs no 11 metru soda sitiena atzīmes un Alehandro Bergantinjoss mājiniekiem gan divus vārtus atspēlēja, tomēr Mesi 43.minūtē ar saviem otrajiem vārtiem panāca 4:2.

Otrā puslaika ievadā Fernandešs panāca 3:4, tomēr atkal savu vārdu teica Mesi, kura sitiens 77.minūtē atnesa argentīnietim hat-trick. Divas minūtes vēlāk bumba pēc pieskāriena Alvam nonāca Barcelona vārtos, tomēr neizšķirtu mājinieki panākt nespēja.

Mesi šosezon Spānijas čempionātā guvis 11 vārtus, kas viņam ļauj ieņemt rezultatīvāko spēlētāju saraksta pirmo vietu.

Tikmēr Atletico futbolisti svētdien viesos smagā cīņā ar 1:0 (0:0) uzvarēja Sosjedadas Real komandu, vienīgos vārtus 90.minūtē gūstot Kolumbijas izlases uzbrucējam Radamelam Falkao.

Pēc astoņām spēļu kārtām Barcelona un Atletico ir pa 22 punktiem, bet ar 17 punktiem kopvērtējuma trešajā vietā tām seko Malaga vienība, kas sestdien savā laukumā ar 2:1 (1:1) pārspēja Valjadolidas Real futbolistus.

Savukārt ceturto pozīciju ar 14 punktiem ieņem čempionvienība Madrides Real, kas sestdien ar 2:0 (1:0) savu skatītāju priekšā uzvarēja Vigo klubu Celta. Pa vieniem vārtiem mājinieku labā guva argentīnietis Gonsalo Igvains un portugālis Krištianu Ronaldu.

Ronaldu un Falkao šosezon vietējā čempionātā guvuši pa deviņiem vārtiem, cieši sekojot turnīra labākajam bombardierim Mesi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi