Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Liverpool svin savu vēsturē lielāko uzvaru viesos pret Mančestras United

Liverpool komanda svētdien Anglijas futbola premjerlīgas mačā svinēja savu vēsturē lielāko uzvaru Old Trafford stadionā.

"Liverpool" divu Anglijas grandu mačā viesos ar rezultātu 5:0 (4:0) sagrāva Mančestras "United".

Ar trīs gūtiem vārtiem izcēlās Mohameds Salāhs.

Jau piektajā minūtē pēc Salāha piespēles 1:0 viesu labā panāca Nabī Keitā, bet astoņas minūtes vēlāk Djogu Žota ar sitienu no vārtu priekšas nostiprināja liverpūliešiem vadību. Mača 39.minūtē pēc Keitā piespēles no vārtsarga laukuma līnijas precīzs bija Salāhs, kurš vēlāk kompensācijas laika piektajā minūtē panāca jau 4:0. Ēģiptietis soda laukumā netraucēts saņēma Žotas piespēli un raidīja bumbu mērķī.

Jau otrā puslaika piektajā minūtē Salāhs nokārtoja "hat-trick", uzbrukuma smailē pēc Džordana Hendersona tālas piespēles saņemot bumbu un raidot to pāri Davida de Heas plecam. Nedaudz vēlāk bumba nonāca arī "Liverpool" vārtos, taču aizmugures situācijas dēļ Krištianu Ronaldu precīzais sitiens netika ieskaitīts.

Mača 59.minūtē Pols Pogbā izklupienā ielēca Keitā kājās un "United" franču pussargs pēc otrajā puslaikā nospēlētām 15 minūtēm atstāja laukumu, jo saņēma sarkano kartīti. Maču nevarēja turpināt arī Keitā, kurš laukumu pameta uz nestuvēm.

Jau puslaika pārtraukumā arvien tukšākas kļuva "Old Trafford" tribīnes, bet arī pēc mača no vairuma palikušo līdzjutēju bija jāklausās lamas.

Anglijas augstākajā divīzijā "United" vienībai šis ir smagākais zaudējums "Liverpool" komandai kopš 1925.gada 19.septembra.

"Liverpool" ar 21 punktu deviņos mačos ieņem otro vietu, par punktu atpaliekot no Londonas "Chelsea". "United" ar 14 punktiem ir septītā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi