Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Latvijas futbolisti pārbaudes spēlē zaudē Austrijas izlasei

Latvijas futbola valstsvienība otrdien Grācā aizvadīja pārbaudes spēli pret Austrijas izlasi un piedzīvoja zaudējumu 1:3 (0:0), kaut otrā puslaika sākumā izvirzījās vadībā.Pirmais puslaiks pielijušajā futbola laukumā pagāja ar diezgan ievērojamu laukuma saimnieku pārsvaru, taču pirmo reālo vārtu gūšanas iespēju izveidoja viesi.

22.minūtē pēc soda laukuma vidū netraucēti palikušā Gaurača raidījuma bumbu no vārtu stūra “izvilka” austriešu vārtsargs Gracejs. Bet dažas minūtes vēlāk cīņā ar mājinieku aizsargu labu iespēju sev izgādāja Rudņevs, taču arī viņa sitienu vārtsargs atvairīja.Puslaika pēdējās minūtēs vairākas reizes briesmās jau bija Andra Vaņina sargātie vārti. Divas reizes bumba aizlidoja bīstami tuvu vārtu stabiem, bet 42.minūtē pēc Zlatko Januzoviča sitiena no tuvas distances Latvijas izlases vārtsargs nodemonstrēja teicamu reakciju, atvairot bumbu teju uz vārtu līnijas.Četras minūtes pēc otrā puslaika beigām Latvijas izlasi vadībā izvirzīja Pāvels Mihadjuks. Partnera gar soda laukuma līniju raidītā bumba izlidoja cauri burzmai un nonāca pie viesu aizsarga, kurš sita precīzi vārtu apakšējā stūrī – 1:0.Turpinājumā bumba daudz vairāk bija austriešu īpašumā, taču tikai 15 minūtes līdz beigām Kristoferam Dibonam pēc brīvsitiena izspēles ar galvu izdevās ieraidīt bumbu Latvijas valstsvienības vārtos.Diemžēl arī neizšķirtu Latvijas futbolistiem nosargāt neizdevās. 81.minūtē Martins Harniks pēc stūra sitiena izpildes guva otros vārtus. Pamatlaika priekšpēdējā minūtē Mihadjuks pelnīti saņēma sarkano kartīti. Bet jau kompensācijas laikā it kā par “pēdējās cerības sodu” noraidīts tika arī Andris Vaņins, un Harniks realizēja 11 m soda sitienu.

Sitienu pa vārtiem attiecība spēlē bija 29:6 mājinieku labā. Austrieši partrauca četru neuzvarēto spēļu sēriju.

Latvijas izlases sastāvs: Vaņins, Kļava, Ivanovs, Mihadjuks, Krjauklis, Cauņa (Tarasovs, 79.), Lazdiņš, Žigajevs (Turkovs, 86.), Rugins, Gauračs (Perepļotkins, 71.), Rudņevs (Romanovs, 90.+5).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi