Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Rudņeva komandas biedru starpā izcēlies konflikts ģērbtuvē

Vācijas bundeslīgas čempionāta Hamburgas SV (HSV) komandas, ko pārstāv Latvijas futbolists Artjoms Rudņevs, spēlētāju starpā mača puslaika pārtraukumā izcēlies konflikts, svētdien apstiprināja klubs.

Hamburgas vienības preses sekretārs Jerns Volfs apstiprināja informāciju, ka sestdien notikušajā mačā, kurā HSV ar 0:2 piekāpās VfL Wolfsburg vienībai, pēc pirmā puslaika komandas ģērbtuvēs aizsarga Johana Žurū un pussarga Valona Behrami starpā izcēlies konflikts.

"Tā ir tiesa, konflikts bija un iesaistītās personas tiks sodītas," Volfs atklāja medijiem.

HSV komanda bundeslīgā nav izcīnījusi uzvaras kopš februāra sākuma, turklāt jau piecos mačos pēc kārtas nav spējusi gūt vārtus.

"Mans brālis teica, ka pat Krištianu Ronaldu varētu atbraukt un arī viņš nebūtu spējīgs mums palīdzēt," dzēlīgu piezīmi par savas komandas sniegumu izteica HSV horvātu uzbrucējs Ivica Oličs, kurš klubam pievienojās janvāra beigās.

Neraugoties uz komandas slikto sniegumu, HSV vadītājs Dītmars Beīrsdorfers noliedza, ka šajā sezonā vēlreiz varētu tikt mainīts komandas galvenais treneris.

"Jā, es izslēdzu tādu iespēju mainīt treneri. Mums ir jāpietuvojas pārējām komandām kopvērtējumā. Varam vēl izcīnīt 18 punktus," sešas kārtas pirms čempionāta beigām atzina Beīrsdorfers

Kā zināms, kopš 22.marta komandas trenera pienākumus pilda vienības sporta direktors Peters Knēbels.

Iepriekšējā sezonā HSV tikai ar grūtībām nosargāja vietu bundeslīgā, bet pērnā gada vasarā sastāvā veica ievērojamas izmaiņas, taču tas nav devis vēlamo rezultātu.

Ar 28 spēlēs izcīnītiem 25 punktiem HSV bundeslīgas kopvērtējumā ieņem 17.vietu 18 komandu konkurencē. Tiesa, pēdējā vietā esošajai VfB Stuttgart, kura izcīnījusi 23 punktus, ir viena spēle rezervē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi