Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Rudņevs: Skatos Bundeslīgas virzienā

Latvijas futbola izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva tuvākā nākotne kļūst mazliet skaidrāka. Dienas sazvanīts, Artjoms apstiprina, ka runas par iespējamo Poznaņas Lech snaipera pievienošanos Vācijas Bundeslīgas klubamHamburger SV nav tikai kārtējās baumas, bet par it kā panākto mutisko vienošanos ar klubu spēlētājs klusē.

«Man ir spēkā esošs līgums ar Lech vēl uz diviem gadiem, un pagaidām koncentrējos tikai atlikušajām četrām spēlēm Polijas čempionātā, tāpēc ne par kādu mutisku vienošanos nevar būt ne runas. Aģents teica, ka HSV interesējas par iespēju iegādāties mani vasaras transfēru periodā. Pēc Polijas čempionāta vai vasarā sēdīsimies pie sarunu galda un skatīsimies, ko kurš piedāvā,» Rudņevs norāda, ka galīgais lēmums vēl nav pieņemts, bet viņš beidzot nolēmis spert nākamo soli karjerā un pārcelties uz spēcīgāku čempionātu. «Mēģināsim,» diplomātiski teic Rudņevs.

Jautāts, vai vēlamais virziens ir norādīts ar lēmumu nokļūt Vācijas aģentu kompānijas paspārnē, Artjoms pasmejas un atzīst: «Jā, Bundeslīga ir virziens, kurā skatos. Ļoti gribētos karjeru turpināt tieši tur.»

Tika ziņots, ka Rudņevs pievienosies HSV tikai tādā gadījumā, ja Hamburgas klubs saglabās vietu Vācijas čempionāta augstākajā līgā. Trīs kārtas līdz šīs sezonas beigām tas ir 14. vietā 18 komandu konkurencē. Ja atlikušajās trijās spēlēs HSV iegūs kaut punktu, klubs garantēs neizkrišanu no Bundeslīgas «pa taisno». Lai izvairītos no pārspēlēm, jānosargā četru punktu pārsvars pār Koln. Eirokausos HSV šogad nespēlēs.

Transfermarkt.de Rudņeva iespējamo pārcelšanos uz HSV novērtē ar 78% varbūtību. Ar 8% iespējamību tiek vērtēta Rudņeva iespējamā pārcelšanās uz Menhengladbahas Borussia, bet variants ar jauno čempionu Dortmundes Borussia vairs netiek vērtēts kā ticams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi