Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

UEFA Eiropas līgā zināmas jau 18 izslēgšanas turnīra dalībnieces

Pēc UEFA Eiropas līgas futbolā apakšgrupu turnīra piektās kārtas spēlēm ceturtdien kļuva zināmas jau astoņpadsmit izslēgšanas cīņu dalībnieces.

Vietu turnīra 1/16 finālā sev jau ir garantējušas Mahačkalas "Anži" (Krievija), Madrides "Atletico" (Spānija), Plzeņas "Viktoria" (Čehija) , Menhengladbahas "Borussia" (Vācija), Stambulas "Fenerbahce" (Turcija), Ņūkāslas "United" (Anglija), Bordo "Girondins" (Francija), Dņipropetrovskas "Dņipro" (Ukraina), "Napoli" (Itālija), "Genk" (Beļģija), Kazaņas "Rubin" (Krievija), Milānas "Inter" (Itālija), Lionas "Olympique" (Francija), Romas "Lazio" (Itālija), Harkovas "Metaļist" (Ukraina), Leverkūzenes "Bayer" (Vācija), "Hannover 96" (Vācija) un "Levante" (Spānija).

Ceturtdien notikušajās A apakšgrupas spēlēs "Anži" savā laukumā ar 2:0 (0:0) bija pārāka pār Itālijas "Udinese" klubu, savukārt "Liverpool" cīnījās neizšķirti 2:2 (0:0) ar Šveices komandu Bernes "Young Boys". Pēc piecām spēļu kārtām grupas līderi ar desmit punktiem ir Mahačkalas komanda, bet septiņi ir "Liverpool" kontā.

B apakšgrupā "Atletico" ar 1:0 (1:0) savās mājās uzvarēja Telavivas "Hapoel" komandu, tādējādi izvirzoties grupas līderos un izcīnot 12.uzvaru pēc kārtas savā laukumā. Grupas otrajā spēlē Koimbras "Academica" komanda nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:0) ar Čehijas komandu Plzeņas "Viktoria". Arī čehu vienība garantējusi iekļūšanu turnīra 32 labāko komandu skaitā.

C grupā pirmo vietu nodrošināja Turcijas klubs ''Fenerbahce'', kas viesos ar 1:0 (1:0) pieveica Marseļas "Olympique" futbolistus. Grupas kopvērtējumā tagad Stambulas vienībai ir 13 punkti, bet otrai izslēgšanas spēļu dalībniecei Menhengladbahas "Borussia" ir astoņi punkti. Vācijas klubs piektās kārtas spēlē ar 2:0 (0:0) uzveica Limasolas AEL komandu no Kipras.

No D grupas nākamajā kārtā iekļuvušas "Girondins" un "Newcastle" komandas, kuru kontā attiecīgi desmit un deviņi punkti.

Vienīgā apakšgrupa, kurā vēl neviena komanda nav nodrošinājusi dalību nākamajā kārta ir E grupa. Tajā pēc ceturtdienas spēlēm ar desmit punktiem vadībā ir Bukarestes "Steaua" klubs, bet ar astoņiem punktiem seko Vācijas komanda "VfB Stuttgart", bet septiņus punktus izcīnījuši Dānijas vienības "Kobenhavn" futbolisti.

No pārējo grupu spēlēm jāizceļ Ukrainas vienības "Metaļist" pārliecinošā uzvara savā laukumā pār Leverkūzenes "Bayer" komandu K grupas mača laikā. Abas minētās vienības arī nodrošinājušas dalību turnīra 1/16 finālā.

Kā ziņots, visās grupās tiks aizvadīti divu apļu turnīri. Pēc tiem izslēgšanas cīņās iekļūs apakšgrupu divas spēcīgākās vienības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauni kopvērtējuma uzvarētāji Stirnu buka 11. sezonā

Populārā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” 11. sezonas gala iznākums bija ļoti interesants, jo kopvērtējumā gandrīz visās galvenajās distancēs - GARMIN Lūsis”, “VENDEN Stirnu buks” un “KARTE...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi