Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Canucks ar Ķēniņu ierindā tiek pie svarīgas uzvaras izbraukumā

NHL vienība Vankūveras_ Canucks _pirmdien svarīgā regulārā čempionāta mačā viesos ar 4:1 (0:0, 2:1, 2:0) pārspēja spēcīgo Sentluisas Blues vienību, tādējādi tiekot pie ārkārtīgi svarīgim diviem punktiem cīņā par vietu Stenlija kausa izcīņā.

Rezultātu otrā perioda ievadā atklāja Canucks centrs Šons Matiass, bet Zbineks Mihaleks dažas minūtes vēlāk panāca 1:1 uz tablo. Vēl otrajā periodā Canucks pēc Nika Bonino gūtajiem vārtiem atguva vadību, bet pēdējās 20 minūtēs Radims Vrbata un Aleksandrs Burovss nostiprināja viesu pārsvaru. Pēdējais vārtu guvums jau tukšajā Blues cietoksnī. Par mača spožāko zvaigzni kļuva Vrbata, kurš iekrāja divus (1+1) punktus, bet Cancuks vārtsrags Edijs Laks atvairīja 23 mājinieku metienus.

Ķēniņš nepilnu 15 minūšu laikā (14:37) veica trīs spēka paņēmienus un bloķēja vienu pretinieku metienu, septīto spēli pēc kārtas paliekot bez rezultativitātes punktiem, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls. Šosezon 25 mačos latvietis iekrājis 11 (3+8) punktus un +1 lietderības rādītāju.

Canucks ar 93 punktiem 76 spēlēs saglabā samērā drošu 6.vietu Rietumu konferencē. Nākošo spēli komanda aizvadīs otrdien viesos pret Nešvilas Predators, kas jau nodrošinājuši dalību izslēgšanas turnīrā.

Tikmēr bez savainotā latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona spēlējošie Bufalo Sabres NHL pastarīšu duelī viesos arīdzan ar 4:1 pārspēja Arizones Coyotes. Uzvarētājiem divas reizes izcēlās slovāku aizsargs Andrejs Meszarošs. Zīmīgi, ka Sabres iemeta pa ripai vienādos sastāvos, vairākumā, mazākumā un tukšos vārtos. Ar 50 punktiem 76 spēlēs Bufalo aizvien ir vājākā komanda visā līgā, tomēr Coyotes ir par vairs tikai četriem vairāk. Visticamāk, februāra beigās potītes savainojumu guvušais Girgensons šosezon uz NHL ledus vairs neatgriezīsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi