Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bļugers Penguins uzvarā gūst vārtus; Merzļikinam 25 atvairīti metieni zaudējumā

Latvijas hokejists Teodors Bļugers ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē rezultatīvi piespēlēja, kā arī jau trešajā mačā pēc kārtas guva vārtus, palīdzot Pitsburgas "Penguins" izcīnīt uzvaru, bet Elvis Merzļikins vārtos atvairīja 25 metienus Kolumbusas "Blues" zaudējumā.

"Penguins" mājās ar 5:1 (2:1, 3:0, 0:0) atkārtoti uzvarēja Ņūdžersijas "Devils".

Latvijas hokejists pretuzbrukumā rezultatīvi piespēlēja Kasperi Kapanenam komandas ceturto vārtu guvumā 33.minūtē, somam iemetot ripu vārtsargam starp kājām.

36.minūtē Bļugers vārtus guva mazākumā. Uzbrucējs pretuzbrukumā diviem pret vienu aizsargu pa labo malu ar ripu aizslidoja no savas zonas līdz viesu zonas iemetiena aplim un ar metienu pār labo vārtsarga kājsargu  guva spēles pēdējos vārtus.

Šajā spēlē Bļugers laukumā pavadīja 15 minūtes un 44 sekundes, no kurām trīs minūtes un 56 sekundes nospēlētas mazākumā. Viņš vārtus guva ar vienīgo metienu, reizi pielietoja spēka paņēmienu, reizi zaudēja ripu, uzvarēja 33% iemetienu un spēli noslēdza ar dalītu labāko +/- rādītāju mačā +3.

Viņš vārtus guva arī zaudējumā pret Bufalo "Sabres" un pirmajā tikšanās reizē ar "Devils", pēdējos sešos dueļos izceļoties ar trim vārtiem un tikpat rezultatīvām piespēlēm. Bļugers šosezon 34 spēlēs guvis septiņus vārtus un 14 reizes rezultatīvi piespēlējis.

Bļugers bija viens no pieciem hokejistiem, kuri "pingvīnu" rindās izcēlās ar diviem gūtiem rezultativitātes punktiem, kamēr vārtos Tristans Džerijs atvairīja 30 viesu metienus. "Devils" rindās vienīgos vārtus iemeta Mets Tenisons.

Ar 63 punktiem 47 mačos "Penguins" ieņem otro vietu Austrumu divīzijā.

Tampabejas "Lightning" savā laukumā pieveica Merzļikina pārstāvēto Kolumbusas "Blue Jackets" ar 3:1 (0:1, 1:0, 2:0).

Merzļikins atvairīja 25 no 27 metieniem.

Sets Džonss izvirzīja vadībā viesus, taču mājinieki atbildēja ar diviem Bleika Kolmena, kā arī uzvaras vārtiem Ondržeja Palāta izpildījumā. Mājiniekiem Kērtiss Makelinijs atvairīja 24 metienus.

"Blue Jackets" ar 39 punktiem 49 spēlēs Centrālajā divīzijā ieņem astoto pozīciju.

Visbeidzot "Sabres", kurai šosezon kājas muskuļa savainojuma dēļ nevar palīdzēt Zemgus Girgensons, mājās ar 1:5 (0:1, 1:1, 0:3) atkārtoti zaudēja Bostonas "Bruins".

Pa diviem (1+1) rezultativitātes punktiem viesiem guva Breds Maršāns, Davids Pastrņāks un Mets Grizliks, bet vārtos Džeremijs Sveimens atvairīja 30 "Sabres" hokejistu metienus.

Vienīgie vārti mājinieku izpildījumā tika Artu Ruotsalainenam.

"Sabres" Austrumu divīzijā ar 31 punktu 47 spēlēs ir pēdējā jeb astotā.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 16.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi