Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Daugaviņš: Cerēju, ka palikšu Rīgā

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš otrdien ar rezultatīvu piespēli un uzvaru (3:2 pēcspēles metienos) pār Ronalda Ķēniņa pārstāvēto Cīrihes ZSC Lions klubu debitēja Šveices komandā Ženēvas Servette, pirms jaunās sezonas cerējis, ka līgumu piedāvās Rīgas Dinamo. "Kad 5. septembrī sākās KHL čempionāts, sapratu, ka ir jāskatās citā virzienā," Kaspars atklāj laikrakstam Diena.

"Aģents teica, ka kaut kāda interese esot bijusi, bet es pat nepavaicāju no kurienes, jo cerēju, ka palikšu Rīgā. Nākamgad pēc 26 gadu sasniegšanas KHL būšu brīvs no Dinamo un tad jau varēšu brīvi izvēlēties, kur spēlēt," Daugaviņš komentēja iespējamo interesi no citiem Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubiem.

Šveices Augstākās līgas (NLA) līmenis ir spēcīgs un iespēja atgriezties NHL pastāv, uzskata hokejists. Ziemeļamerikā Stenlija kausa finālistam piedāvāja vien divvirzienu līgumu vai iespēju par vietu sastāvā pacīnīties pārbaudes laikā. 

"Hokejs šeit ir ļoti ātrs un visās komandās ir pietiekami meistarīgi izpildītāji. Cīrihe spēlē ar mums pirmajā periodā burtiski lidoja. Ķēniņš trieca apmalē mūsu spēlētājus citu pēc cita. Malacis, riktīgs kapātājs," iespaidos pēc pirmā mača dalās Daugaviņš. "Mums halle no Francijas robežas ir piecu minūšu attālumā, jau apgūstu valodu."

Kopš 2006.gada latviešu uzbrucējs spēlēja Ziemeļamerikā, kur caur zemākajām līgām izcīnīja vietu NHL Otavas Senators pamatsastāvā. Pagājušo sezonu Daugaviņš NHL lokauta dēļ uzsāka Rīgas Dinamo (35 spēles, 5+9), janvārī atgriežoties aiz okeāna. Marta beigās latvietis tika aizmainīts uz Bostonas Bruins komandu, kuras sastāvā aizkļuva līdz pat Stenlija kausa finālam. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi