Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Daugaviņš pēdējā regulārā čempionāta spēlē tiek pie pirmā rezultativitātes punkta Bruins rindās

Pie sava pirmā rezultativitātes punkta Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bostonas Bruins rindās svētdien tika latvietis Kaspars Daugaviņš, bet viņa pārstāvētā vienība noslēdzošajā regulārā čempionāta spēlē ar 2:4 (0:1, 1:1, 1:2) savā laukumā zaudēja latvieša bijušajam klubam Otavas Senators

Daugaviņš pēc piecu spēļu izlaišanas aizvadīja otro maču pēc kārtas, bet trešās trešdaļas 14.sekundē pēc viņa piespēles 2:2 panāca vācietis Deniss Seidenbergs. Latvietis uz ledus pavadīja 11 minūtes un 27 sekundes, veicot trīs metienus pa vārtiem un iekrājot negatīvu lietderības koeficientu -1. 

Šī cīņa tika pārcelta pēc Bostonas maratona laikā notikušā terorakta. Tajā piedzīvotais zaudējums liedzis Bruins hokejistiem uzvarēt savā divīzijā un iegūt potenciāli parocīgāku pretinieku izslēgšanas maču turnīrā. 

Kā ziņots, visu savu līdzšinējo NHL karjeru Daugaviņš bija aizvadījis Senators komandā. Pēc nokļūšanas "Bruins" rindās 27.martā spēkā palicis latvieša iepriekš noslēgtā līguma termiņš, kas nozīmē, ka viņu saista attiecības līdz šīs sezonas beigām. Noslēdzoties līguma termiņam, Daugaviņš kļūs par ierobežoti brīvo aģentu. 

Saīsinātajā NHL regulārajā sezonā Daugaviņš laukumā devās 25 mačos, kuros viņa kontā bija vieni gūti vārti un trīs rezultatīvas piespēles, kā arī negatīvs lietderības koeficients -8. 

Austrumu konferences kopvērtējumā Bruins ar 62 punktiem 48 spēlēs ieņēma ceturto vietu. Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences ceturtdaļfinālā Bruins komandu sagaida duelis ar Toronto Maple Leafs hokejistiem, kas ierindojās piektajā pozīcijā. 

Pārējos Austrumu konferences ceturtdaļfināla pāros konferences spēcīgākā komanda Pitsburgas Penguins tiksies ar Ņujorkas Islanders (8.), Monreālas Canadiens (2.) spēkosies ar Senators (7.), bet Vašingtonas Capitals (3.) krustos šķēpus ar Ņujorkas Rangers (6.) 

Kā ziņots, devītajā vietā konferencē palika Vinipegas Jets komanda, kurā sezonas otro pusi pavadīja Latvijas aizsargs Artūrs Kulda. 

Tikmēr Rietumu konferences ceturtdaļfinālā konferences un arī visas līgas regulārās sezonas uzvarētāja Čikāgas Blackhawks spēkosies ar Minesotas Wild (8.), Anaheimas Ducks (2.) sacentīsies ar Detroitas Red Wings (7.), Vankūveras Canucks (3) sagaidīs duelis ar Sanhosē Sharks (6.), bet Sentluisas Blues (4.) centīsies pārspēt pašreizējos Stenlija kausa īpašniekus Losandželosas Kings (5.). 

Kā ziņots, saīsinātā regulārā čempionāta ietvaros katrai komandai šosezon bija jāaizvada pa 48 spēlēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi