Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Daugaviņš pievienojas divkārtējiem Gagarina kausa ieguvējiem Maskavas Dinamo

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš vienojies par divu gadu līgumu ar Harija Vītoliņa vadīto divkārtējo Gagarina kausa ieguvēju Maskavas Dinamo, vēsta klubs.

Aizvadītajā sezonā 25 gadus vecais uzbrucējs spēlēja Šveices klubā Ženēvas Servette, kura labā 44 regulārā turnīra spēlēs iekrāja 44 (18+26) punktus, bet 12 play-off cīņās tika pie 13 (5+8) rezultativitātes punktiem, kas bija starp labākajiem rādītājiem līgā. Martā Kaspars tika atzīts par kontinenta labāko hokejistu Eurohockey vērtējumā.

Pirms tam latvietis kopumā 98 spēles aizvadīja NHL klubu Otavas Senators un Bostonas Bruins sastāvos, ar otro 2013.gada pavasarī cīnoties Stenlija kausa finālā. 2012./2013.gada sezonā Daugaviņš 35 spēles NHL lokauta laikā aizvadīja arī Rīgas Dinamo kreklā.

Daugaviņš nebūs vienīgais latvietis Maskavas klubā - pagājušajā sezonā Dinamo sastāvā debitēja Mārtiņš Karsums, kuram ir spēkā esošs līgums arī nākamajai sezonai. Tikmēr Daugaviņš šobrīd pievienojies Latvijas hokeja izlases treniņnometnei.

Kā zināms, Maskavas klubu vairākas sezonas vadīja Oļegs Znaroks un Vītoliņš, bet nesen Znaroks tika apstiprināts Krievijas hokeja izlases galvenā trenera amatā. Viņam palīdz arī Vītoliņš, kurš klubā nu apstiprināts par galveno treneri, bet Znaroks darbosies kā konsultants.

Maskavas Dinamo gan šī sezona nebija tik sekmīga kā divas iepriekšējās, kad izdevās triumfēt Gagarina kausa izcīņā. Lai gan komanda uzvarēja KHL regulārajā čempionātā, izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā nācās piekāpties Jaroslavļas Lokomotiv ar Miķeli Rēdlihu un Jāni Spruktu ierindā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi