Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Daugaviņš Stenlija kausa fināla dēļ spiests atcelt savas kāzas

Latvijas izlases un NHL kluba Bostonas Bruins uzbrucējs Kaspars Daugaviņš gaidāmās Stenlija kausa finālsērijas dēļ bijis spiests atlikt savas kāzas, intervijā aģentūrai LETA atzinis hokejista tēvs Armands Daugaviņš.

Kaspars un viņa līgava Santa Seile bija plānojuši precēties 21.jūnijā - tas tika nolemts vēl pērn rudenī, tomēr šī sezona iegrozījusies tā, ka plānus iestūrēt laulības ostā nācies atlikt uz nenoteiktu laiku.

"Pašam Kasparam noskaņojums ir labs - gatavojas cīņai. Bruins jau viņu ar tādu mērķi arī paņēma - ja nu kāds tiek savainots, lai ir ko likt vietā. Un Kaspars uz doto brīdi izrādījās labākais. Ir skaidrs, ka viņš uzsāks arī sēriju pret Čikāgu, taču viss ir viņa paša rokās - vietu sastāvā neviens negarantē. NHL ir ļoti daudz hokejistu, kuri Kasparam elpo pakausī," LETA citē hokejista tēvu, kurš drīzumā lidos uz Bostonu, lai klātienē vērotu sērijas trešo un ceturto maču.

Finālsērija līdz četrām uzvarām starp Bruins un Čikāgas Blackhawks sāksies trešdien Čikāgā. Tā ir pirmā reize kopš 1979.gada, kad par kausu cīnīsies divas t.s. Original Six komandas, kas NHL startē jau kopš līgas izveides. Abas vienības pēdējo gadu laikā pie trofejas jau tikušas - Blackhawks to paveica 2010.gadā, bet Bruins sezonu vēlāk. Bostonieši kopumā tikuši pie sešām trofejām (arī 1929, 1939, 1941, 1970, 1972), bet čikāgiešiem tādas ir četras (arī 1934, 1938, 1961).

Daugaviņš, kurš nebija spēlējis vairāk kā mēnesi, Bruins sastāvā atgriezās pēc tam, kad kāju lauza ceturtās maiņas uzbrucējs Gregorijs Kembels. Paredzams, ka latvietis dosies laukumā arī finālsērijā. Bostonas komandai viņš pievienojās marta beigās maiņas darījuma rezultātā, bet iepriekš pārstāvēja Otavas Senators klubu. Regulārajā turnīrā viņš Bruins sastāvā aizvadīja sešus mačus (0+1), bet Stenlija kausa izcīņā laukumā devies divās spēlēs. 

Stenlija kausa finālā iepriekš spēlējuši arī Sandis Ozoliņš (1996 ar Kolorado Avalanche un 2003 ar Anaheimas Mighty Ducks), Artūrs Irbe (2002 ar Karolīnas Hurricanes) un Oskars Bārtulis (2010 ar Filadelfijas Flyers), taču pie kausa izdevās tikt vienīgi Ozoliņam un tolaik zvaigžņotajai Avalanche komandai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi