Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Ķēniņa Lions Šveices pusfinālā pret Servette un Daugaviņu

Otrdien uzvaru Šveices hokeja spēcīgākās (NLA) līgas ceturtdaļfināla sērijas izšķirošajā mačā guva Latvijas izlases uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Cīrihes Lions, kas ar rezultātu 1:0 pārspēja Lozannas komandu. Tādējādi visā sērijā Lions triumfēja ar 4:3.

Zīmīgi, ka uzvarētāji izdarīja pat divas reizes (38-19) vairāk metienu, bet vienīgos vārtus mača vidū guva kādreizējais NHL spēlētājs Marks Andrē Beržerons. Ķēniņš panākumā izcēlās ar diviem metieniem pa vārtiem, bet kopumā šajā play-off sērijā atzīmējās ar diviem gūtiem vārtiem.

Pusfinālā Lions pretinieki būs Ženēvas Servette un cits Latvijas izlases hokejists Kaspars Daugaviņš. Sevette savā ceturtdaļfināla sērijā ar 4:1 sakāva jaunā latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvēto Lugano, bet Kasparam kopumā seši (2+4) rezultativitātes punkti. Tas ir labākais rādītājs komanda un sestais play-off. Pirmā pusfināla spēle jau ceturtdien Cīrihē. Otrajā pārī par vietu finālā spēkosies Klotenes Flyers un Fribourg.

Tikmēr atpalicēju turnīrā cīņu par vietas saglabāšanu elitē ar neveiksmi uzsāka Rapersvilas Lakers komanda, kurā spēlē cits latviešu vārtsargs Ivars Punnenovs. Latvietis šoreiz palika rezervē, bet komanda ar 2:3 papildlaikā piekāpās Bīles vienībai. Cīņa ritēs līdz četrām uzvarām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi