Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Ķēniņam un Daugaviņam pa rezultatīvai piespēlei Šveices čempionāta spēlē

Ar rezultatīvu piespēli un nerealizētu pēcspēles metienu Šveices augstākajā hokeja līgā (NLA) otrdien debitēja latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš. 

Aizvadītajā mačā Daugaviņa pārstāvētā Ženēvas "Servette" vienība ar rezultātu 3:2 (0:2, 0:0, 2:0, 0:0, 1:0) izbraukumā pēcspēles metienu sērijā pārspēja Cīrihes "ZSC Lions" hokejistus, kuru rindās ar rezultatīvu piespēli izcēlās Latvijas izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš. 

"ZSC Lions" hokejisti maču iesāka rezultatīvi un jau līdz desmitajai minūtei divus vārtus bija guvis Patriks Berči, turklāt pirmajā vārtu guvumā piedalījās arī Ķēniņš. 

Tomēr 47.minūtē "Servette" atspēlējās, kad ar rezultatīvu piespēli izcēlās arī Daugaviņš, bet vēl pēc nepilnām trim minūtēm tika panākts neizšķirts. 

Līdz ar to uzvarētājs tika noskaidrots pēcspēles metienu sērijā. Tajā Daugaviņš nerealizēja sev uzticēto "bullīti", tomēr tāpat "Servette" izcīnīja smagu uzvaru ar rezultātu 1:0. 

Ķēniņš šoreiz izdarīja trīs metienus pa vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls. Savukārt Daugaviņš izdarīja vienu metienu un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1. 

Citā mačā otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja jaunā Latvijas vārtsarga Ivara Punnenova pārstāvētā Rapersvīles "Jona Lakers" komanda, kas savā laukumā ar 3:1 (1:1, 0:0, 2:0) uzveica "Zug" hokejistus. 

Punnenovs bija pieteikts jau piektajai spēlei pēc kārtas, taču laukumā kārtējo reizi nedevās. 

"Jona Lakers" vienības pamatvārtsargs ir pazīstamais šveicietis Davids Ebišers, kurš šoreiz atvairīja 25 no 26 pretinieku metieniem. 

Pēc piecām Šveices čempionāta kārtām līdere ar 12 punktiem ir Klotenes "Flyers" komanda, "ZSC Lions" ar deviņiem punktiem joprojām atrodas piektajā pozīcijā, "Jona Lakers" ar sešiem punktiem pakāpusies uz septīto vietu, bet "Servette" hokejisti ar pieciem punktiem ir pozīciju zemāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi