Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Latvijas hokeja izlase pirms 2013.gada PČ aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Kanādu

Latvijas hokeja izlase pirms nākamā gada pasaules čempionāta Rīgā aizvadīs divas pārbaudes spēles ar spēcīgo Kanādas valstsvienību, intervijā žurnālam Sporta Avīze atklājis Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans.

"Sarunāju ar Kanādas izlasi, ka viņi atbrauks pirms nākamā gada pasaules čempionāta uz Latviju, te aklimatizēsies un nospēlēs divas spēles ar mūsu izlasi," citēts Lipmans. "Kanāda tomēr ir Kanāda. Nelaime, kas ar viņiem notika šogad, spiedīs kanādiešus sagatavoties tā, lai nākamgad izcīnītu pasaules čempionāta zelta medaļas. Un viņi atbrauks uz Rīgu ar ļoti labu komandu."

Gatavojoties Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram, Latvijas hokeja izlase nākamajā sezonā varētu aizvadīt pārbaudes spēles gan novembrī, gan decembrī.

Iepriekšējos divos gados Latvijas izlase sezonas laikā laukumā devusies tikai februārī, kad piedalījās turnīros Norvēģijā, bet nākamgad jau februārī risināsies izšķirošā Soču Olimpiādes kvalifikācijas kārta, kas liks mainīt stratēģiju.

"Domāju, ka decembrī spēlēsim turnīrā Francijā. Novembrī ir iespēja spēlēt ar Krievijas izlasi, ko laikam izmantosim," pirms divām nedēļām intervijā laikrakstam Diena izteicās Lipmans. "Spēles varētu notikt Liepājā, un tā būtu iespēja pārbaudīt jaunos spēlētājus."

Latvijas izlase kvalifikācijas turnīrā, kas nākamā gada februārī risināsies Rīgā, sacentīsies ar Franciju, Kazahstānu, kā arī ranga otro spēcīgāko komandu no kvalifikācijas pirmās kārtas, kas, visticamāk, būs Ukraina. Latvijas hokeja izlase piedalījusies iepriekšējās trijās olimpiskajās spēlēs.

Kā ziņots, nākamā gada pasaules čempionāts atkal risināsies Stokholmā un Helsinkos, vien izšķirošās cīņas šoreiz tiks aizvadītas Zviedrijā.

Latvijas izlase spēlēs Helsinku grupā kopā ar Krieviju, Somiju, Slovākiju, ASV, Vāciju, Franciju un Austriju.
Savukārt Stokholmas apakšgrupā sacentīsies Čehija, Zviedrija, Kanāda, Norvēģija, Šveice, Dānija, Baltkrievija un Slovēnija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi