Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Rīgā atkal būs iespēja aplūkot Gagarina kausu

Rīgā atkal nogādāts Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kauss, un līdzjutējiem ceturtdien būs iespēja to aplūkot.

Gagarina kauss publiskai apskatei tiks izstādīts Arēnā Rīga stundu pirms KHL spēles, kurā vietējā Rīgas Dinamo komanda sacentīsies ar pagājušajā sezonā turnīrā triumfējušo Maskavas Dinamo vienību. Mačs sāksies plkst.19.30, un pirms tā Arēnā Rīga būs arī citi izklaides pasākumi.

Akcijas "Uzvelc kreklu mugurā, tērpies cīņai sarkanā" laikā Dinamo aicina komandas līdzjutējus uz šo spēli ierasties piektās sezonas sarkanajos T-kreklos. Visi līdzjutēji, kuri būs tajos tērpušies, pēc spēles tiks aicināti piektās sezonas kopbildei ar Dinamo komandu Arēnas Rīga ledus laukumā.

Tie līdzjutēji, kuriem vēl nav piektās sezonas sarkano T-kreklu, tos varēs iegādāties Arēnā Rīga par diviem latiem.

Pirms šīs spēles līdzjutējus un komandas iesildīs rokgrupa Linga, bet pārsteigumu sagatavojis viens no Dinamo partneriem Sportland. Visi mača apmeklētāji saņems īpašus kuponus, ar kuriem 30.novembrī Baltijā lielākajā sporta preču veikalā Sportland tirdzniecības parkā Alfa visām precēm būs pieejama 30% atlaide.

Savukārt spēles laikā, noslēdzot Movember kustības akciju, ko atbalsta arī lielākā daļa Dinamo spēlētāju, tiks īpaši izcelti krāšņāko ūsu īpašnieki.

Kā ziņots, Maskavas Dinamo komandā spēlē arī, iespējams, šobrīd labākais pasaules hokejists Aleksandrs Ovečkins, kurš vienībai pievienojies uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauta laiku.

Iepriekš Znaroks ar Vītoliņu Gagarina kausu uz Latviju bija atveduši jūlijā, kad to varēja aplūkot Liepājas pusmaratona laikā, kā arī universālveikalā Elkor Plaza un Toyota Wess Motors autocentrā Rīgā.

Aizvadītās sezonas Gagarina kausa finālsērijā Maskavas Dinamo ar rezultātu 4-3 pieveica Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvēto Omskas Avangard vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Treneris un pretinieki pēc sērijas slavē Šilovu

23 gadus vecais Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs lieliski aizvadīja šīs sezonas Stenlija kausa spēles, pēc izkrišanas no Stenlija k...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi