Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Sējējs: Prāgas Lev cīnīsies par vietu KHL izslēgšanas turnīrā

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunā Čehijas komanda Prāgas Lev gaidāmajā sezonā noteikti cīnīsies par vietu Gagarina kausa izcīņas turnīrā, uzskata vienības ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

Iepriekš bijušais Latvijas izlases aizsargs Sējējs ģenerālmenedžera pienākumus veica Latvijas klubā Rīgas Dinamo, bet pēc pagājušās sezonas pārcēlās uz Lev komandu, kura iepriekš bāzējās Slovākijas pilsētā Popradā.

Komplektējot Lev komandas sastāvu dalībai KHL, Sējējs bieži izmantojis savus iepriekš nodibinātos kontaktus. Tā vienībai pievienojušies trīs kādreizējie Rīgas Dinamo slovāku uzbrucēji - Marcels Hosa, Jurajs Mikušs un Tomašs Surovijs. Tāpat Lev vienība panākusi vienošanos ar vēl vienu bijušo Rīgas Dinamo spēlētāju - krievu uzbrucēju Vitāliju Karamnovu.

"Mūsu plānos ietilpst līdz pirmssezonas treniņnometnes sākumam papildināt sastāvu ar vēl vienu plaši zināmu hokejistu," laikrakstam Sport-Ekspress atklājis Sējējs. "Pagaidām atrodamies šāda spēlētāja meklējumos. Sekojam līdzi Nacionālās hokeja līgas (NHL) brīvo aģentu tirgum."

Sējējs atklājis, ka kluba budžetā pašlaik ir paredzēta brīva vieta augstākās klases hokejista pakalpojumu nodrošināšanai. Kopumā Lev kluba budžets ir ap 20 miljoniem eiro (14 miljoniem latu).

"Uzskatām, ka ar šādiem līdzekļiem būs pietiekami, lai mēs veiksmīgi startētu KHL. Mēs noteikti cīnīsimies par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā," uzskata Sējējs.

Kā ziņots, Lev komanda jaunajā sezonā spēlēs Rietumu konferences Bobrova divīzijā kopā ar Rīgas Dinamo, Sanktpēterburgas SKA, Čehovas Vitjaz, Ukrainas komandu Doņeckas Donbass, Bratislavas Slovan no Slovākijas un čempionvienību Maskavas Dinamo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi