Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Šogad Maskavas Dinamo ir pavisam cita komanda, uzskata rezultatīvais Daugaviņš

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Maskavas Dinamo, salīdzinot ar pagājušo sezonu, kad tā nepārvarēja Gagarina kausa izcīņas pirmo kārtu, ir ļoti mainījusies, uzskata tajā spēlējošais latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.Otrdien Daugaviņš ieraidīja ripu tukšos vārtos, palīdzot Dinamo komandai, kuru pārstāv vēl viens uzbrucējs Mārtiņš Karsums, kā arī treneru Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva tandēms, regulārā čempionāta mačā ar 2:0 savā laukumā pārspēt Jaroslavļas _Lokomotiv.

_ Pretinieku vienību pārstāv pašlaik savainotais uzbrucējs Jānis Sprukts.Pagājušajā sezonā abas komandas tikās Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā, kad negaidīti ar 4-3 pārāka bija Lokomotiv vienība. Šosezon komandas tikušās jau divas reizes, uzvaras dalot uz pusēm."Vēl pirms mūsu pirmā šīs sezonas mača Jaroslavļā jutu, ka daudziem komandas spēlētājiem notikumi pagājušās sezonas Gagarina kausa izcīņā ir labā atmiņā. To ir jācenšas aizmirst, jo šosezon esam pavisam cita komanda," Daugaviņa teikto citē aģentūra R-Sport. "Spēlētāji ir mainījušies abās vienībās. Spēlējam vienā konferencē, tāpēc punkti savstarpējās spēlēs ir ļoti svarīgi. Vienai un tai pašai komandai divreiz pēc kārtas nedrīkstam zaudēt.""Mums nenācās daudz mainīt savā spēlē, vienīgi bija jācenšas vairāk mest pa vārtiem un iekarot vārtu priekšu. Iepriekšējā mačā pret Lokomotiv nepanācām situācijas, kad metām pa vārtiem, to priekšā radot lielu drūzmēšanos un nosedzot skatu vārtsargam. Tāpēc viņš visas ripas tvēra," piebilda latvietis. "Šoreiz centāmies apdraudēt vārtus no dažādiem leņķiem, pielabot ripas lidojumu, spraukties uz vārtiem un kopumā spēlēt nepiekāpīgāk."Otrdienas spēles ievadā Daugaviņš teju sakāvās ar pretinieku uzbrucēju Sergeju Plotņikovu. "Viņš man divas reizes uzsita pa pirkstiem. Centos iekliegties, lai tiesnesis tam pievērstu uzmanību. Tās tomēr bija divas reizes, bet tiesnesis noraidījumu nepiešķīra. Ar nūju es viņam neiebakstīju. Nezinu, kā tas izskatījās no malas, taču nekā tāda tur nebija."

VIDEO: Maskavas Dinamo uzvar, Daugaviņam sestā ripa sezonā



Latviešu uzbrucējs 14 šīs sezonas spēlēs guvis sešus vārtus un veicis četras rezultatīvas piespēles. Viņš pašlaik ir komandas labākais vārtu guvējs un tās otrais rezultatīvākais spēlētājs.

Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā Maskavas Dinamo ar 30 punktiem 14 spēlēs ieņem ceturto vietu, bet Lokomotiv ar 15 punktiem 13 mačos atrodas desmitajā pozīcijā, par divām vietām apsteidzot Latvijas klubu Rīgas Dinamo, kam ir tikpat daudz punktu 14 spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi