Laika ziņas
Šodien
Migla
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Šuplers uzsver gribasspēka un pašatdeves nozīmi, Znaroks sola cīnīties līdz galam

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers svētdien pēc gūtās uzvaras Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas spēlē pret Maskavas "Dinamo" uzsvēra, ka sērijas likteni izšķirs hokejistu gribasspēks un pašatdeve laukumā, savukārt Maskavas "Dinamo" trenējošais Oļegs Znaroks solīja cīņu līdz galam.

Šuplers pēcspēles preses konferencē sacīja, ka spēles sākumā Rīgas "Dinamo" nebija pietiekami aktīvi, un trenerim gribējies, lai otro periodu komanda nospēlē labāk.

"Kad panācām neizšķirtu, spēle kļuva pavisam citādāka, izveidojām vairāk vārtu gūšanas momentu, tāpēc domāju, ka uzvaru izcīnījām pelnīti," slovāku speciālists bija gandarīts par hoekjistu parādīto sniegumu un priecīgs par panākumu, piebilstot, ka spēle bijusi ļoti laba.

Komanda gatavosies nākošajai spēlei Maskavā, kurā visu izšķirs gribasspēks, pašatdeve un rakstura noturība, jo kā uzsvēra Šuplers, izslēgšanas spēlēs meistarību uztrenēt vairs nevar. Tiesnešu darbību viņš atteicās komentēt, jo tas neesot treneru uzdevums. Treneris bija gandarīts par komandas gūtajiem vārtiem vairākumā, kas šādos mačos spēlē ļoti lielu lomu. "Mazākums ļoti stipri iespaido rezultātu, bet paldies dievam, mēs vairākumā iemetām gan šodien, gan vakar".

Šuplers nevēlējās atklāt, vai nākošajā spēlē laukumā dosies cirkšņa traumu guvušais Marks Hartigans.

Savukārt Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks sacīja, ka spēle sanākusi kaujinieciska, kurā viņa vadītā komanda diemžēl zaudējusi, taču neveiksme nav mazinājusi hokejistu cīņassparu un ģērbtuvē nekādas panikas neesot. Znarokam bija neizpratne par Alekseja Kudašova noraidījumu pagarinājuma izskaņā, jo izslēgšanas spēlēs pagarinājumā viņaprāt tādus noraidījumus tiesneši nepiešķir. Tieši tāpēc viņš spēles iznākumu neuzskatīja par likumsakarīgu.

Lai gan sērijā Maskavas "Dinamo" zaudē ar 1:3, Znaroks solīja, ka komanda sitīsies līdz pēdējam. "Man ir tāds raksturs, nekad nepadoties un arī spēlētājiem tāds ir - viņi ies un cīnīsies līdz galam," solīja Maskavas "Dinamo" galvenais treneris, kurš nevēlējās atbildēt uz jautājumu, kas viņa komandai pietrūcis, lai gūtu uzvaru svētdien.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" svētdien pagarinājumā izcīnīja uzvaru ar 2:1, sērijā izvirzoties vadībā ar 3:1.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi