Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

VIDEO: Ķēniņš atgriežas ar rezultatīvu piespēli, Canucks uzvar Čikāgā

Ar savu pirmo rezultatīvo piespēli NHL karjerā trešdien izcēlās latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, palīdzot Vankūveras Canucks viesos ar 5:4 papildlaikā pārspēt spēcīgo Čikāgas Blackhawks vienību. Latvietis komandas sastāvā atgriezās pēc divu spēļu pārtraukuma.

Čikāgieši šajā mačā vārtus guva pirmie - tas notika pašā otrā perioda sākumā, taču turpinājumā Canucks panāca pat 3:1 un 4:2. Pamatlaika izskaņā Blackhawks atbildēja ar divām ripām 76 sekunžu laikā, atjaunojot neizšķirtu, tomēr papildlaikā savus otros vārtus mačā guva Daniels Sedīns, ļaujot uzvaru svinēt viesiem no Vankūveras.

Tieši D.Sedīnu atzina par mača spožāko zvaigzni. Blackhawks rindās divi vārti Marianam Hosam, bet Patrikam Keinam vārti un divas piespēles.

Ķēniņš pie rezultativitātes punkta tika spēles 27.minūtē, kad pēc latvieša raidījuma atlēkušo ripu vārtos trieca Bo Horvats. Kopumā Ķēniņam 11:25 minūtēs uz ledus trīs metieni, divi spēka paņēmieni un neitrāls lietderības koeficients. Piecos NHL aizvadītajos mačos latvietis ticis pie trim (2+1) punktiem un +2 koeficienta.

Kā zināms, no AHL kluba Jūtikas Comets izsauktais latvietis NHL debitēja 30.janvārī, kad Canucks uzvarēja Zemgus Girgensona pārstāvētos Bufalo Sabres.

Ar 53 spēlēs iekrātiem 63 punktiem Canucks šobrīd atrodas Rietumu konferences 7.pozīcijā, 9.vietu apsteidzot par četriem punktiem.

VIDEO: Ķēniņa pirmā rezultatīvā piespēle NHL karjerā


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi