Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Sauber sastāvā apstiprina Šlēgelmilha bijušo komandas biedru Gutiresu

Sacīkšu komanda “Sauber” šodien oficiāli apstiprināja sastāvā meksikāņu autosportistu Estebanu Gutiresu, kurš līdz ar to 2013. gadā debitēs Formula 1 čempionātā.

Jau iepriekš bija zināms, ka uz “McLaren” pārgājušo Serhio Peresu nākamgad nomainīs Niko Hilkenbergs, kurš pašlaik vēl startē “Force India” sastāvā. Savukārt līdzšinējā testpilota Gutiresa paaugstināšana līdz sacīkšu braucēja amatam nozīmē to, ka savu vietu zaudēs Kamui Kobajaši, kura palikšana komandas pamatsastāvā bija atkarīga no sponsoru naudas.

21 gadu vecais Estebans Gutiress jau ilgāku laiku ir “Sauber” komandas aizbildniecībā un pateikties iespējai debitēt F1 čempionātā viņš var  sponsoriem no Meksikas, kas atbalsta Monišas Kaltenbornas vadīto vienību. 2010. gadā Gutiress kļuva par GP3 čempionu, bet šogad aizvadīja otro sezonu GP2 sacīkstēs, izcīnot trīs uzvaras un trešo vietu kopvērtējumā.

Jāpiemin, ka 2008. gadā Estebans Gutiress uz vienu posmu kļuva par latviešu autosportista Haralda Šlēgelmilha komandas biedru “Trident Racing” sastāvā “International Formula Master” čempionātā. Toreiz Gutiress Imolas trasē izcīnīja trešo un septīto vietu, kamēr Šlēgelmilhs braucienos finišēja sestais un ceturtais.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauni kopvērtējuma uzvarētāji Stirnu buka 11. sezonā

Populārā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” 11. sezonas gala iznākums bija ļoti interesants, jo kopvērtējumā gandrīz visās galvenajās distancēs - GARMIN Lūsis”, “VENDEN Stirnu buks” un “KARTE...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi