Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Biķerniekos notiks LMT Rallija komandas Studentu kartinga kausa fināls

16. maijā Biķernieku kompleksās bāzes kartingu trasē norisināsies LMT Rallija komandas Studentu kartinga kausa finālsacensības. Par ātrākās studentu komandas titulu cīnīsies astoņas komandas. Sacensību sākums plkst. 14.00. Ieeja skatītājiem bez maksas.

Šogad finālā startēs Rīgas Tehniskās universitātes, Latvijas Universitātes, Rīgas Stradiņa universitātes, Biznesa augstskolas Turība, Rīgas Starptautiskās biznesa un ekonomikas administrācijas augstskolas, Latvijas Lauksaimniecības universitātes, Rīgas Ekonomikas universitātes un viena apvienotā studentu komanda.

Finālsacensībās komandām būs jāaizvada kvalifikācijas brauciens, kas noteikts starta pozīciju finālbraucienam. Brauciena ilgums ir viena stunda, kuras laikā jānomainās visas komandas braucējiem. Uzvaru gūs tā komanda, kura brauciena laikā veiks visvairāk apļu.

Kopumā atlases sacensībām pieteicās vairāk nekā 250 studentu. Tās studentu komandas, kuras piedalīsies LMT Rallija komandas Studentu kartinga kausa finālā, tika noskaidrotas, aizvadot piecas atlases dienas.

Iepriekšējo divu gadu pieredze rāda, ka finālsacensības ir ļoti aizraujošas. Katrs students cenšas aizstāvēt savu komandu un augstskolas vārdu trasē. Rezultāti vienmēr ir izšķīrušies sacensību pēdējās minūtēs un apļos. Šogad dalībniekiem jaunums būs nezināmā trase, un tas pierādīs, kurā komandā ir braucēji, kas ātri pielāgojas jauniem apstākļiem, nevis perfekti zina trasi.

Par īpašu balvu ātrākajiem studentiem ir parūpējusies LMT Rallija komanda. Tā savā sporta auto vizinās ātrākos finālistus. Savukārt ātrākā komanda balvā saņems kruīza ceļojumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi