Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Dzīvesstila rallijs Gumball 3000 nākamgad piestās arī Latvijā

Gumball 3000 dzīvesstila rallijs, par kura oficiālo enerģijas dzērienu tagad kļuvis Battery, 2013. gadā piestās arī Latvijā. Gumball – ceļojums, kurā piedalās slavenības, redzamas luksus automašīnas un kura laikā notiek glamūrīgas ballītes, Eiropā notiks 2013. gada maijā. Paredzams, ka Latvijā šo neaizmirstamo notikumu varēs vērot un baudīt 21. maijā, portālu Diena.lv informēja sabiedrisko attiecību speciālists Oskars Fīrmanis.
Tikko atgriezies no 2012. gada tūres pa ASV, Gumball ir jau gatavs iespaidīgam un stilīgam nākamajam superauto gadam, piedāvājot aizraujošu ralliju un neaizmirstamas izklaides ar daudzu slavenību piedalīšanos. Šādā veidā Gumball svinēs savu 15 gadu pastāvēšanu kā pasaules trakākais rallija notikums. Gumball 3000 jubilejas maršruts vedīs no Kopenhāgenas līdz pat Montekarlo. Organizatori sola, kas tas būs pats stilīgākais un ievērojamākais auto pasākums 2013. gadā.

Vērienīgais rallijs vīsies cauri vairākām Eiropas valstīm – Zviedrijai, Somijai, Krievijai, Igaunijai, Latvijai, Lietuvai, Polijai, Austrijai, Itālijai un Francija, līdz sasniegs superauto meku ar trīs dienu VIP pasākumu Monako Grand Prix laikā. Katrā vietā, kur būs Gumball rallija tehniskā pietura, notiks vērienīgi izklaides pasākumi – koncerti, VIP ballītes, luksus sacīkšu auto izstādes u.c.

2013. gada Gumball 3000 rallijā startēs vairāk nekā 100 superauto. To vidu būs vairāku miljonu dolāru vērtie Bugatti Veyron, McLaren, Ferarri, Lamorghini, Rolls Royce, Bentley, Aston Martin, Jaguar, Porche un citi unikāli, īpaši uzlaboti auto, kas ikdienā pa ielām nepārvietojās. 2013. gada dalībnieki būs sākot no rokzvaigznēm, karalisko ģimeņu pārstāvjiem un filmu zvaigznēm līdz filantropiem, kas alkst piedzīvojumus un vēlmi izbaudīt to enerģiju, ko sniedz šis pasākums. Iepriekš šajā rallijā startējuši dj Deivids Guetta, reperis Snoop Doog, aktrise Derila Hanna (Daryl Hannah), skeitbordists un TV seja Bam Margera, kā arī citi.

Artis Nīgals, Battery zīmola vadītājs Latvijā: „Šis būs vēl nebijis notikums Latvijā, kas pievērsīs daudzu interesentu uzmanību. Tas noteikti atdzīvinās pilsētu un tās ielas ar iespaidīgām automašīnām, izklaides pasākumiem un vērienīgām ballītēm. Tas lieliski saskan ar Battery filozofiju, tādēļ arī mēs būsim klāt šajā notikumā.” 

Gumball izaicina tradicionālās vērtības un ieņem visai netradicionālo pieeju, lai izpētītu un attīstītu kulturālās un radošās robežas. Battery piemīt tāds pats DNS kā Gumball, tādēļ tas ir dabisks partneris šim rallijam,” saka Gumball 3000 Grupas dibinātājs un izpilddirektors Maksimiljons Kūpers (Maximillion Cooper).

Gumball 3000 ir dabiski izaudzis no bēdīgi slavena auto rallija līdz globāli veiksmīgai dzīvesstila un izklaides grupai. 2007. gadā žurnāls Forbes zīmolu Gumball 3000 novērtēja vairāk nekā 200 miljonu ASV dolāru vērtībā.

Papildu informāciju par ralliju varat atrast www.gumball3000.com, www.facebook.com/gumball3000.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi