Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Hamiltons kategoriski noliedz baumas par pārcelšanos uz Ferrari

Pirmās formulas britu pilots Lūiss Hamiltons kategoriski noliedz runas par pāreju tuvākajā nākotnē uz Itālijas vienību Ferrari, sportists raksta savā Instagram kontā.

Pašreizējais pasaules čempions Hamiltons F-1 čempionātā ir uzvarējis sešas reizes, no kurām piecas bijušas pašreizējā Mercedes komandā.

Britu laikraksts The Sun piektdien publicēja rakstu, kurā tika izteikts viedoklis, ka Hamiltona cerības pārcelties uz Ferrari ir kavējušas ziņas par vācieša Sebastiana Fetela paturēšanu vienībā.

Atbildot uz rakstu, kurā uzsvērts, ka brits zaudējis cerības tikt pie Ferrari milzu naudas, Fetelam paliekot komandā, Hamiltons savā Instagram kontā uzrakstīja: "Pirmkārt, man nav sapņa par pārcelšanos citur. Esmu savā sapņu komandā."

Spekulācijas par Hamiltona iespējamo pārcelšanos uz Ferrari pastiprinājās 2019.gada Abū Dabī Grand Prix laikā, kad sāka izplatīties ziņas par Hamiltona un Ferrari priekšsēdētāja Džona Elkana tikšanos

Lai gan Ferrari atzina, ka abi ir tikušies, uzņēmuma izpilddirektors Luī Kamileri sacīja, ka plašsaziņas līdzekļi ir pārāk daudz lasījuši par tikšanos. "Tas bija saviesīgs pasākums, kas atšķiras no biznesa sarunām," Kamileri žurnālistiem paziņoja 2019.gada Ziemassvētku mediju pusdienās Ferrari. "Viņiem ir daži kopīgi draugi."

Tikmēr The Sun izdarīja mājienus uz Fetela citātiem, kuros četrkārtējais pasaules čempions lika domāt, ka tiek noslēgts jauns līgums ar Ferrari, kaut arī ar jautājuma zīmēm par šī līguma ilgumu.

"Lai kāds būtu darījums, tas liks justies labi man un komandai," pagājušajā nedēļā konferences zvana sarunā medijiem sacīja Fetels. "Par līguma termiņiem es nezinu. Parasti līgumi, kas man ir bijuši iepriekš, visi bija trīs gadu darījumi. Es zinu, ka esmu viens no pieredzējušākajiem F-1 braucējiem, bet es neesmu vecākais, un nedomāju, ka šajā ziņā ir vecuma ierobežojums."

Hamiltons septiņu gadu laikā Mercedes vienībā piecreiz ir uzvarējis F-1 čempionātā, 2016.gadā finišējis otrais un 2013.gadā vienībā debitējis ar ceturto vietu čempionāta kopvērtējumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi