Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Covid-19 dēļ Ķekavas velobraucienā sestdien atcelta Sporta distance

Saistībā ar konstatēto Covid-19 izplatību tieši profesionālo šosejas riteņbraucēju vidū no Murjāņu sporta ģimnāzijas un ņemot vērā Latvijas riteņbraukšanas federācijas un Slimības profilakses un kontroles centra ieteikumus, tika pieņemts atbildīgs lēmums atcelt Sporta distanci 8. augustā gaidāmajā Ķekavas velobraucienā. Pārējās trīs distances notiek bez izmaiņām un plānotajos laikos, informē rīkotāji.

Par samaksāto dalības maksu Sporta distancē aicinām sazināties, rakstot e-pastu [email protected] vai  zvanot pa tālr. 28233695. 

Pasākums tiek rīkots, ievērojot valstī noteiktās epidemioloģiskās drošības prasības un pulcēšanās ierobežojumus. Viens no velobrauciena rīkotājiem - Ķekavas novada pašvaldības Sporta aģentūra - aicina ikvienu – gan sportistus, gan līdzjutējus - pirms doties uz publisko pasākumu būt atbildīgiem un izvērtēt savu veselības stāvokli, kā arī  ievērot aktuālos Covid-19 infekcijas ierobežošanas pamatprincipus un piesardzības pasākumus.

Ķekavas velobrauciena dalībniekiem atkarībā no vecuma un sportiskās sagatavotības 8. augustā  ir iespēja piedalīties kādā no trim disciplīnām. Ikviens aktīvā dzīvesveida piekritējs aicināts piedalīties vispopulārākajā no distancēm- 45 km garajā Putnu fabrikas Ķekava tautas distancē Stiprie stilbiņi, līdzīgi kā sporta distancē, mērojot ceļu no Ķekavas uz Daugmali un Baldoni, finišējot Ķekavā.  Ātrākie trīs dalībnieki sieviešu un vīriešu grupā saņems velobrauciena atbalstītāju sarūpētās dāvanas.

Savukārt aktīvā brīvā laika pavadīšanas cienītājiem, jo īpaši sportiskajām ģimenēm tiks piedāvāta īpašā Ķekavas avots ģimenes distance, kurā ikviens aktīvā dzīvesveida piekritējs varēs izbaudīt velopiedzīvojumu 7 km garumā pa Ķekavu, piedalīties loterijā un saņemt balvas. Tāpat kā pērn arī šogad Ķekavas velobraucienā būs padomāts arī par pašiem mazākajiem, kas varēs startēt Herkuless bērnu distancē un saņemt balviņas.

Paralēli riteņbraukšanas sacensībām visas dienas garumā bez maksas notiks dažādas aktivitātes gan pieaugušajiem, gan mazajiem apmeklētājiem. Bērnus iepriecinās grandiozā putu ballīte, radošās darbnīcas, piepūšamās atrakcijas, Veloruļļu cīņas kā arī sportiskās aktivitātes Stiprais cālis, savukārt enerģiju varēs uzņemt degustējot garšīgo A/S Putnu fabrika Ķekava produkciju.

Ķekavas velobrauciens notiks 8. augustā plkst. 09.00 - 17.00, reģistrācija - no plkst. 9.00, sporta laukumā Fortius, pie Ķekavas sporta kluba, Ķekavā, Bultas

Plašāka informācija pieejama pie Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras interneta vietnē sports.kekava.lv vai rakstot uz e-pastu [email protected].   

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi