Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ostapenko U.S. Open būs starp izsētajām tenisistēm

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) jaunākajā rangā ieņem 29.vietu, tādējādi ASV atklātajā čempionātā būs starp izsēstajām tenisistēm.

Salīdzinot ar iepriekšējo rangu, Ostapenko atguvusi vienu pozīciju. Aizvadītajā nedēļā viņa aizkļuva līdz Sinsinati "WTA 1000" turnīra trešajai kārtai.

Savukārt Latvijas otrā rakete Anastasija Sevastova par vienu vietu atkāpusies uz 63.pozīciju. Sinsinati viņa guva traumu kvalifikācijas pirmās kārtas mačā.

Diāna Marcinkēviča par četrām pozīcijām pakāpusies uz 310.vietu, Danielai Vismanei ir divu vietu kritums (734.), bet Kamilla Bartone savu pozīciju nemaina (395.). Darja Semeņistaja pacēlusies par 70 vietām (813.), savu vietu saglabā Sabīne Rutlauka (894.), divu pozīciju kāpums ir Margaritai Ignatjevai (978.), savu vietu nemaina Patrīcija Špaka (1051.), bet divas vietas ieguvusi Elza Tomase (1156.). Kādreizējā Latvijas pirmā rakete Līga Dekmeijere noslīdējusi par četrām vietām zemāk (1364.), bet vienas pozīcijas kritums ir šomēnes pasaules rangā debitējušajai Annai Ozerovai (1400.).

Vadošajā desmitniekā notikušas divas izmaiņas un viena no tām - augšgalā. Līdere aizvien ir Austrālijas pārstāve Ešlija Bārtija, kurai seko vienu pozīciju ieguvusī baltkrieviete Arina Sabaļenka, apsteidzot japānieti Naomi Osaku. Ceturtā ir čehiete Karolīna Plīškova, tālāk seko amerikāniete Sofija Kenina, sesto vietu ieņem ukrainiete Jeļina Svitolļina, septītā ir kanādiete Bjanka Andresku, bet aiz viņas ir poliete Iga Švjonteka. Uz devīto pozīciju pakāpusies čehiete Barbora Krejčīkova, bet desmitnieku noslēdz vienu vietu zaudējusī spāniete Garvinje Mugurusa.

Aizvadītajā nedēļā WTA tūrē notika "WTA 1000" sērijas turnīrs Sinsinati, kur nepārspēta bija Bārtija.

Dubultspēļu rangā Ostapenko aizvien ir 23.pozīcijā, bet Sevastova atkāpusies par vienu vietu (202.). Marcinkēviča atguvusi trīs pozīcijas (303.), bet vienas pozīcijas kāpums ir bijis Vismanei (428.). Par divām pozīcijām uz leju rangā noslīdējusi Bartone (715.), kamēr vienu ieguvusi Semeņistaja (791.). Savu vietu nemaina Ignatjeva (915.), trīs vietas ieguvusi Špaka (959.), vienu Dekmeijere (1059.), bet četras zaudējusi Rutlauka (1607).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi