Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Adobe Systems maina programmatūras atjaunināšanas kārtību

Adobe Systems paziņojusi, ka maina programmatūras atjaunināšanas kārtību. Jāsaka godīgi, ka lietot Adobe programmatūru kļūs dārgāk.

Kā Adobe raksta savā blogā, turpmāk lietotājiem būs iespēja abonēt tā sauktoAdobe Creative Cloud servisu, kas nozīmēs automātisku programmatūras atjaunināšanu par noteiktu ikmēneša samaksu. ASV tie būs 49.99 USD, par cenu pie mums šobrīd vēl īstas skaidrības nav. Varētu būt ap Ls 35.

Tādējādi lietotājam, kurš izmantoAdobe Creative Cloud, vienmēr būs jaunākā Adobe programmatūras versija (tas var būt arī koks ar diviem galiem savietojamības aspektu un programmatūras kļūdu situācijā).

Tiem, kuri nevēlas tērēt naudu abonēšanai, Adobe piedāvā arī tradicionālos atjauninājumus, taču krietni ierobežojusi to, cik vecu versiju iespējams atjaunināt, pērkot atjauninājuma licenci pilnas licences vietā – sākot ar CS6, atjauninājumam kvalificēsies tikai tie lietotāji, kuru CS ir ne vairāk kā vienu "lielo" versiju atpalikusi. Piemēram, uz CS 6 varēs atjaunināties CS 5 un CS 5.5 lietotāji, CS 3 un 4 lietotājiem nāksies samierināties ar 20% atlaidi no pilnas licences cenas.

Šādas izmaiņas nozīmē izmaksu pieaugumu lielam skaitam lietotāju – liela daļa CS lietotāju nevar atļauties atjaunināt katru Creative Suite versiju un tāpēc itin bieži darīja to ik pa pāris vai pat pa trim versijām, tad tagad viņiem nāksies savus ieradumus mainīt…

Adobe blogā komentāru iespēja šim ierakstam tālredzīgi ir atslēgta :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko