Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Canon otrās paaudzes imageRUNNER ADVANCE stājas pretī biznesa izaicinājumiem ar atjautīgākiem darbības veidiem

Canon Europe paziņo par savas veiksmīgās imageRUNNER ADVANCE platformas izaugsmi, laižot klajā sešas jaunas mērogojama A3 formāta sērijas daudzfunkciju ierīces (MFD), kas paredzētas, lai to īpašnieki varētu stāties pretī mūsdienu biznesa pasaules izaicinājumiem ar atjautīgākiem darbības veidiem.

Balstīta uz savas priekšgājējas panākumiem, kas kopš izlaišanas 2009.gadā Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā (EMEA) pārdota vairāk nekā 230 000 eksemplāros, jaunā imageRUNNER ADVANCE platforma nodrošina lietotājam unikālas iespējas. Tai ir uzlabota piekļuves kontrole, personalizācijas iespējas, vēl lielāka pakalpojumu efektivitāte, kā arī mobilo un mākoņa savienojums, ko piedāvā jauns jaudīgu standarta un papildaprīkojuma programmatūras lietojumprogrammu klāsts.

Galvenās funkcijas, kas iepriekš bija pieejamas papildaprīkojumā, piemēram, iespēja meklēt skanējamos failus pēc formāta un droša cietā diska dzēšana, tagad ir pieejamas standartaprīkojumā, piedāvājot augstu vērtību par zemu cenu. Turklāt Canon vienkāršais reģistrēšanās risinājums bez servera – Universal Login Manager – ir pieejams visās jaunajās imageRUNNER ADVANCE ierīcēs, nodrošinot lietotāja līmeņa personalizāciju, iespēju izsekot ierīces lietojumu un piekļuves kontroli.

“Organizācijas ir spiestas kļūt arvien dinamiskākas un produktīvākas, vienlaikus samazinot ekspluatācijas izmaksas,” saka Mets Raitons (Matt Wrighton), Canon Europe OIP izstrādājumu pārvaldības un stratēģijas nodaļas pārstāvis. “Jaunā imageRUNNER ADVANCE paaudze stājas pretī šiem izaicinājumiem, nodrošinot atjautīgākus darbības veidus ar augstāku personalizācijas, lietošanas kontroles, kā arī mākoņa savienojamības un mobilās darbības līmeni.

Jaunā platforma nostiprina Canon spēju nodrošināt visu apjomu organizācijām pilnīgu attēlveides risinājumu. Nelieliem uzņēmumiem būs pieejamas lielu organizāciju līmeņa iespējas, piemēram, lielāka drošības pakāpe, efektīva drukāšanas izmaksu kontrole un jaudīgi dokumentu publicēšanas rīki, savukārt lieli uzņēmumi un organizācijas var izmantot mērogojamas attēlveides risinājumus ar lielāku drošību, integrāciju un dažādu ierīču pārvaldību.”

Dinamiska kontrole un lietošanas efektivitāte

Visas ierīces no jaunā imageRUNNER ADVANCE sortimenta piedāvā plašu konfigurējamu risinājumu klāstu, ko iespējams pielāgot katra klienta vajadzībām.

Platformas jaunais Universal Login Manager nodrošina ērtu lietotāju atpazīšanu ar pilnvarojuma kartēm vai pieeju, izmantojot attēlus. Organizācijas var kontrolēt drošības līmeni un izmaksas, ierobežojot atsevišķu lietotāju piekļuvi un lietojumu. Ierīču personalizācija sniedz lietotājiem iespēju arī automatizēt biežāk veiktos uzdevumus, tādējādi paaugstinot produktivitāti. Lielākas organizācijas un uzņēmumi, kuriem ir augstākas darba vides prasības, ar Canon uniFLOW platformas risinājumu var piekļūt augstākā līmeņa kontrolei, vadībai un datu zaudēšanas novēršanas pakalpojumiem.

Gatavs mobilitātei un mākoņa savienojumam

Jaunais imageRUNNER ADVANCE klāsts piedāvā dažādus risinājumus, kas integrēti ar mākonī balstītu darba plūsmu, un kas atbalsta mobilu darbu. Starptautiskās Datu korporācijas (IDC) dati liecina, ka 52% cilvēku, kuri darbā lieto viedtālruņus, apgalvo, ka pašlaik tiem nav pieejama iespēja drukāt no ierīces, taču to vēlētos. Attālināti strādājošo darbinieku skaita prognozētais pieaugums līdz 2015.gadam ir 37,2% no visiem strādājošajiem.

imageRUNNER ADVANCE platforma piedāvā vienkāršus, mobilus risinājumus bez servera, kas ir ideāli piemēroti mazākiem uzņēmumiem. Papildus Canon Mobile Printing lietojumprogrammai Canon mobilais PRINT & SCAN risinājums piedāvā skenēšanas funkciju ar attēla pārsūtīšanu uz mobilo tālruni. Pateicoties jaunajai imageRUNNER ADVANCE lietojumprogrammai, kas ļauj drukāt no dažādām ierīcēm ar interneta savienojumu, Canon ir arī sertificēts kā Google Cloud Print–Ready. Turklāt Canon Cloud Connect funkcija ļauj lietotājiem lietot Google Drive, izmantojot imageRUNNER ADVANCE MFD. Savukārt eCopy Scan to Cloud ļauj lietotājiem skenēt, konvertēt un sūtīt datus uz mākonī balstītiem pakalpojumiem, piemēram, SalesForce.com.

Office Print Publishing

Jauns publicēšanas rīks ļauj svarīgus dokumentus apstrādāt uz vietas uzņēmumā. Canon unikālais iW Desktop Quick drukāšanas rīks, kas atrodas uz darbvirsmas, nodrošina ātru piekļuvi dokumentu pirmsapskatei, izmanto apdares veidnes un sagatavo failus PDF formātā. Lietošanas ērtībai Canon iW Desktop piedāvā “drag-and-drop” funkciju, lai apvienotu un izveidotu dokumentus pirms rediģēšanas, personalizācijas un pirmsapskates, profesionāli apstrādājot failus dažu minūšu laikā.

Pakalpojumu un vairāku ierīču pārvaldības efektivitāte

imageRUNNER ADVANCE vienkāršo ar drukāšanu saistītu pārvaldību un nodrošina mazāku dīkstāves laiku, pateicoties Canon ierīces pārvaldības risinājumiem, eMaintenance un iW MC. Jaunie eMaintenance pakalpojuma rīki ļauj pakalpojumu sniedzējiem efektīvāk attāli pārvaldīt un papildināt materiālus, nolasīt mērījumus, kā arī palielina iespēju ar attālo diagnostiku veikt attālu vai pirmreizēju labošanu. iW MC nodrošina daudzveidīgu programmaparatūru un lietojumprogrammu atjauninājumus.

Canon plašais imageRUNNER ADVANCE portfelis

Jaunās ierīču sērijas drukāšanas ātrums ir no 20 līdz 70 krāsainām lapām un no 55 līdz 105 melnbaltām lapām minūtē.

Visas klāsta ierīces gaidīšanas režīmā patērē mazāk kā vienu vatu enerģijas, ir Energy Star kvalificētas, un tām ir viens no zemākajiem TEC vērtējumiem nozarē.

Jaunā imageRUNNER ADVANCE C5200, 6200 un 8200 sērija būs pieejama no 2012.gada oktobra. C2200, C7200 un C9200 sērija būs pieejama no 2012.gada novembra. Visa programmatūra būs pieejama 2012.gada oktobrī, izņemot eCopy Scan to Cloud un Canon Mobile Printing, kas būs pieejamas attiecīgi gada pēdējā ceturksnī un decembrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko