Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Jaunajam Opel Mokka modelim integrēts unikālais FlexFix velosipēdu pārvadātājs (video)

Opel jaunais SUV modelis Mokka būs pieejams ar uzlabto otrās paaudzes FlexFix velosipēdu pārvadāšanas sistēmu, kas tagad var uzņemt līdz pat trim velosipēdiem.

Uzlabotā uzglabāšanas sistēma ir ekskluzīva Opel un ir integrēta automašīnas aizmugurējā bamperī, tādējādi vienmēr esot līdzi. Laikā, kad velosipēdu turētājs netiek izmantots, tas nemanāmi pazūd aizmugurējā bamperī. Tāpat kā Mokka modelis, arī FlexFix sistēma ir kā radīta cilvēkiem ar aktīvu dzīvesveidu un patiku pret izbraucieniem ar velosipēdiem.Pat tad, kad velosipēdu turētājs ir pilnībā piekrauts, to ir iespējams novietot tādā leņķī, lai viegli varētu attaisīt bagāžnieka vāku, tādējādi nodrošinot ātru piekļuvi bagāžas nodalījumam. Pievienojot pēc izvēles pieejamo FlexFix turētāju, plašais subkompaktais SUV, kas ir gatavs nonākšanai tirgū šajā gadā, iegūs vēl vairāk kravas ietilpības.

Standarta FlexFix sistēmas versija, kuru var uzstādīt Mokka modelim, ļauj pārvadāt vienu velosipēdu. Neraugoties uz to, šis turētājs tagad var uzņemt papildus 10 kg (30 kg) salīdzinājumā ar pirmās paaudzes FlexFix sistēmu. Kā daļa no otrās paaudzes FlexFix sistēmas, tagad ir pieejams paplašinājuma komplekts, kas ietver pievienojamu adapteri, nodrošinot iespējupārvadāt divus papildus velosipēdus. Kopējā svara kapacitāte trīs velosipēdu pārvadāšanai ir 60 kilogrami.FlexFix velosipēdu pārvadāšanas sistēmas cena ir sākot no 590 eiro (Vācijā rekomendētās mazumtirdzniecības cenas iekļaujot PVN). Adaptera komplekts ir pieejams par 191 eiro.

Lūdzu, video:

FlexFix piedāvā unikālu komfortu Ar FlexFix sistēmu Opel joprojām paliek vienīgais autoražotājs, kas piedāvā pilnībā integrētu un vienmēr automašīnā atrodošos velosipēdu pārvadāšanas sistēmu.Lietotājiem draudzīgais velosipēdu turētājs ir viegli pārvaldāms izmantojot tikai rokas, bez vajadzības pēc instrumentiem.

Īpaši turētāji ar gumijas pārklājumu rūpējas par to, lai velosipēdi droši turētos novietotajā vietā. Papildus tam, jaunā pārvadāšanas sistēma var tikt aizslēgta, lai, laikā, kad Mokka atrodas uz vietas, velosipēdus pasargātu no zagļiem. Pat tad, kad velosipēdu turētājs ir pilnībā piekrauts, FlexFix otrās paaudzes sistēmu ir iespējams novietot tādā leņķī, lai varētu attaisīt bagāžnieka vāku, tādējādi nodrošinot ātru piekļuvi Mokka bagāžas nodalījumam.

Salīdzinājumā ar ierastajām velosipēdu pārvadāšanas sistēmām, Opel FlexFix sistēmai ir vēl viena izteikta pozitīvā īpašība – tai ir īpaši viegli piekļūt, tādējādi nodrošinot nepārspējamu ergonomiku. Pretēji citām sistēmām kā, piemēram, jumta statīviem, kur velosipēds ir jāceļ krietni pāri galvai, FlexFix sistēma ir saudzīga pret muguru, gluži tāpat kā Vācijas Muguras veselības asociācijas AGR (“Aktion Gesunder Rücken e.V.”) sertificētie sēdekļi, kas ir pieejami Mokka modelī. Vēl papildus priekšrocība, attiecībā pret uz jumta statīviem bāzētajām sistēmām, ir tāda, ka automašīna nav pakļauta 120 km/h ātruma ierobežojumam, jo velosipēdi atrodas tās aizmugurē.

Par spīti tikai 4,28 metru garumam, Mokka modelī pavisam brīvi jutīsies pieci cilvēki. Automašīnas funkcionalitāte un ērta, augsta sēdpozīcija apvienota ar piedzīvojumu garu. Mokka modeļa braukšanas dinamikā ir apvienotas pilsētas vajadzības ar bezceļu veikšanas spējām. Tieši tādēļ, neatkarīgi no priekšējo riteņu piedziņas (FWD), Mokka modelim var tikt pielāgota pilnpiedziņa (AWD), kas nodrošina labāku vilkmi un vadāmību braukšanai pa neasfaltētiem ceļiem.

Jaudu nodrošina trīs efektīvi motori. Visi manuālās transmisijas dzinēji aprīkoti ar degvielu ekonomējošo Opel Start/Stop sistēmu. Benzīna agregāti ir pieejami 1,6 litru dabīgi aspirēta dzinēja ar 85 kW/115 ZS lielu jaudu, 155 Nm griezes momentu un 103 kW/140 ZS jaudīga 1,4 l Turbo ar 200 Nm griezes momentu versijās. Dīzeļa motoru klāsts ietver 93 kW/130 ZS 1,7 CDTI Turbo dīzeļdzinēju ar 300 Nm griezes momentu, kas nodrošina augstu degvielas ekonomiju un zemu emisiju daudzumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko