Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Jauns viedtālrunis - Samsung Galaxy Pocket

Samsung viedtālruņu saimi papildina jauns modelis ar 2,8 collu ekrānu, nelielu izmēru un vieglu 97 gramu svaru - Samsung Galaxy Pocket. Tālrunis ir 11,98 milimetrus biezs, aprīkots ar FM radio, WiFi, TouchWiz saskarni un 3GB iebūvētu atmiņu.

"Pocket" sirds ir 832 Mhz procesors, savukārt saskarne ar lietotāju notiek 2,8 collu ekrānā ar 240x320 punktu izšķirtspēju, kas varbūt nebūs izcils sabiedrotais, lai spēlētu spēles ar sīkām detaļām, vai skatītos HD video, neskatoties uz iekļautu YouTube aplikāciju, toties "Galaxy Pocket" kā telefons ar viedtālruņa funkcijām būs ļoti noderīgs tiem, kam ir nepieciešams kaut kas kompakts un viegls. Tiem, kam ir nepieciešams tālrunis, e-pasts un vēl pāris sadzīvē nepieciešamas aplikācijas vai iespējas.

Protams, tālruni lietojam arī, lai klausītos mūziku un šeit der pieminēt, ka Samsung Galaxy Pocket atskaņos gan MP3, gan OGG, AAC, gan citus populārus mūzikas formātus. Pievienojot austiņas, varēs klausīties arī FM radio. Tālrunis noderēs arī e-pasta lasīšanai, sociālo tīklu paziņojumiem, kā arī chat sarunām, izmantojot Samsung ChatON vidi.

Kā visiem moderniem viedtālruņiem, arī šim ir GPS funkcija un Google kartes un integrēta arī pārējā Google ekosistēma - kalendārs, meklēšana, Google+ sociālais tīkls, Gmail un Android Market. Tālrunis ir savienojams ar datoru, izmantojot USB 2.0 vai arī dažādu failu apmaiņu un aksesuāru pieslēgšanu varam veikt, izmantojot Bluetooth 3.0. Ja iebūvētā 3GB atmiņa šķiet par maz, varam ievietot microSD karti līdz 32 Gb apjomā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko